Katsko Отговорено Октомври 1, 2005 Отговорено Октомври 1, 2005 ти ме разби и с двете неща които каза..аз съм смутен ма в джаза е имало 1 комплект или ги внасят вече? Цитирай
eL_NinYo Отговорено Октомври 1, 2005 Отговорено Октомври 1, 2005 не ги внасят само 1 чифт се продава,но повече подробности не знам(тук Виктор предполагам,че ще може да помогне) А Зилджанските палки вече май за 3та година ги избират за палки н.1 Цитирай
YtseJam Отговорено Октомври 1, 2005 Отговорено Октомври 1, 2005 Имаше за много кратко. Зилджиан са много яки палки, свирих с едни сигурно година преди време. Иначе в редките случаи, когато Капъша се сети да внесе Rimshot, може да се види какво са истински качествените палки. Само дето в последно време май въпросната канадска фирма е изчезнала от лицето на земята. Иначе всичките долни пластмасови модели на Aquarian, независимо дали гордо им викат Power Sleeve и че това по средата им е някакъв вид фибри; или пък виненочервените/черните, дето още по-гордо им викат графитни, а всъщност са пълен боклук. Ако искате тотално небалансирана палка с гаден звук и с опасност да си преебете чинелите, ходете си ги купувайте. Цитирай
The Crow Отговорено Октомври 1, 2005 Отговорено Октомври 1, 2005 И аз ги видях тия палки при Капъша и просто веднага щом ги хванах някакси ми беше страшно неудобно .А и самите пари не си заслужават. А защо им викат графитени Цитирай
darmonko Отговорено Октомври 1, 2005 Отговорено Октомври 1, 2005 Zildjian много ме кефят имат според мен идеалният баланс.Едновременно с тях ползвах и Vic Fitrh и двата модела бяха чист 5А но разликата е огромна в полза на Zildjian - при тях като че ли центъра на тежестта е малко по напред и това дава повече инерция и стабилност при върха. Promark също правят много добре балансирани палки но сам имал само едни такива,останах много доволен.А на Vic Firth модела на Стив Гад са идеалните палки за суинг Цитирай
F.I.N.E. Отговорено Октомври 5, 2005 Отговорено Октомври 5, 2005 Абе не знам, ама оня ден ми се сцепи в ръката едно Валето и в палеца ми се заби 'бахти треската. А не свиря "силово" така да се каже !!! Цитирай
bonzo Отговорено Октомври 18, 2005 Отговорено Октомври 18, 2005 Aбе пичове кажете от къде да си набавя промарк моделът 747или на зилджан 5В,защото никъде няма точно тези пръчици. Цитирай
The Crow Отговорено Октомври 18, 2005 Отговорено Октомври 18, 2005 Пробвай в Динакорд ,а между другото днес си взех Signature палките на бате Портной и са ми много удобни . Цитирай
Katsko Отговорено Октомври 19, 2005 Отговорено Октомври 19, 2005 (Редактирано) @bonzo,точно тези пръчици ги има,747 в Динакорд,а другото във Фактор...ако нямат на място им се скарваш и те ди внасят ма де да знам,аз за себе си установих че 3-левките от Русинов(да бе,знам кой ги прави )са ми по-добър вариант от Промарк,последните ми 2б Промарк(0.630 дебели) умряха за около месец сериозно свирене...чакам някой да внесе Ахед палки,уж били здрави,па тогаз ше видим,дотогава ше избирам българското Редактирано Октомври 19, 2005 от Katsko Цитирай
YtseJam Отговорено Октомври 19, 2005 Отговорено Октомври 19, 2005 Абе откак съм отново в метъла, животът на палките се намали чувствително, вече карат към месец. Но няма как, изкуството иска жертви. Цитирай
Katsko Отговорено Октомври 19, 2005 Отговорено Октомври 19, 2005 Абе откак съм отново в метъла, животът на палките се намали чувствително, вече карат към месец. Но няма как, изкуството иска жертви. AAA!!!дойде ли ти акъла господин "аз с едни палки карам по повече от година ако са хубави" ше станеш и ти гнусен металяга,нема да ти се размине Цитирай
The Crow Отговорено Октомври 19, 2005 Отговорено Октомври 19, 2005 Дам бързо ги трошим палките Цитирай
F.I.N.E. Отговорено Октомври 22, 2005 Отговорено Октомври 22, 2005 Само да кажа нещо - наскоро си взех един чифт Стагг - дъбови и се оказаха изненадващо добри Цитирай
Recommended Posts