eL_NinYo Отговорено Септември 30, 2005 Отговорено Септември 30, 2005 Просто е правен за хора с 20 сантиметра по-ниски и 20 кила по-слаби от мен. Явно аз съм тези хора Цитирай
imperor Отговорено Октомври 1, 2005 Отговорено Октомври 1, 2005 На мен най са ми допадали модела на Саймън ФилипсНа който обаче много бързо "изяждам топчетата) Мастер, явно и ти като мене млатиш много по кубето на райда, което е виновника за скапването на топчетата. Аз за себе си съм намерил цаката: свиря с един комплект палки докато се прецакат топчетата (максимум 2-3 репетиции), а после... Имам си стругар, който от дуран ми прави топчета - топче, левче. С нож отделям останалото от вече далото фира топче, в алуминиевото топче (което е с тежината на дървеното), по-точно в отвора му капвам подходящо лепило (каноколит) надявам го на палката и с този чифт карам докато се счупи. Както казваше доскоро един наш общ познат: Вервай ми, звука е покъртителен, а на чинелите нищо им няма... Цитирай
YtseJam Отговорено Октомври 1, 2005 Отговорено Октомври 1, 2005 Че откога по кубето на райда се удря с върха на палката? Цитирай
The Crow Отговорено Октомври 1, 2005 Отговорено Октомври 1, 2005 И аз обичам да млатим по кубето на райда .Верно си е ,че се трошат бързо топчетата ама що не удряте и с палката смисъл ,удряте кубето на райда с средата на палката .Помага особено когато искате по акцентиран удар . Цитирай
eL_NinYo Отговорено Октомври 1, 2005 Отговорено Октомври 1, 2005 естествено,че удряме и тогава се чупи цялата палка Цитирай
eL_NinYo Отговорено Октомври 1, 2005 Отговорено Октомври 1, 2005 обикновенно се чупят по дължина на пластовете ! Цитирай
Katsko Отговорено Октомври 1, 2005 Отговорено Октомври 1, 2005 изхода е палки-точилки тип Вини Пол...17 дълги,0.65 дебели...от дъб...има такива подобни модели на промарк,макар че клонят към маршови палки...ама в магазина ги има на кукуво лето...само 5B ебаси...ми кат са ми малки?последно си взех 2B promark ама ме наебаха с късия модел 16" ама поне на дебелина са добри...изобщо повечето promark за комплект странно късеят Цитирай
imperor Отговорено Октомври 1, 2005 Отговорено Октомври 1, 2005 Че откога по кубето на райда се удря с върха на палката? На някои парчета даже и със задния край на палката. Зависи какъв звук искам да изкарам. С частта под шийката на палката работя сравнително рядко, защото звука който се получава за мене специално не е достатъчно конкретен и е разплут. Обичам точен, незамазан, искрящ и конкретен тон, който олицетворява идеята ми. Друг е въпроса, ако някой не му стига фокусировка и не може да цели кубето с топчето. За такива хора се правят райдове с кубета като на "Александър Невски", производителите предвиждат всичко, слава Богу... Цитирай
eL_NinYo Отговорено Октомври 1, 2005 Отговорено Октомври 1, 2005 (Редактирано) Абе,не оставайте с впечетление,че чупя на всяко свирене по 5 чифта Всъщност от 3 месеца си карам с джазовия комплект,а те са си тънки Когато свиря нещо по-хард си ги обръщам наобратно и нямам грижи п.п. Един приятел свири с някакви 5б "Аквариън" - черни и е мн доволен :think: Редактирано Октомври 1, 2005 от Drums_master Цитирай
Katsko Отговорено Октомври 1, 2005 Отговорено Октомври 1, 2005 копеуе,ако говориш за "пластмасовия" Aquarian от оня с червените дръжяици-тва е ЕБАТИ БОКЛУКА!!!никво чуство-вибрира та мамата си ебало,не можеш удари кат хората,да не говорим къв гаден тон вади...боклук!!!иначе съм виждал при капъша дървени Aquarian и беха ДЪЛГИ-ама по 30 кинта и се отказах... Цитирай
eL_NinYo Отговорено Октомври 1, 2005 Отговорено Октомври 1, 2005 абе чисто черни бяха (аз само съм ги виждал,не съм свирил с такива) ! Може и графитени да са били Цитирай
Katsko Отговорено Октомври 1, 2005 Отговорено Октомври 1, 2005 (Редактирано) :wall: да бе,аз просто си му викам пластмаса,мисълта ми е че според мен са ужасни :wall: мeжду другото,палките зилджан които съм виждал у фактора са едни от най-кекавите EVER... засега май всички сериозно свирещи у нас са или на евтини или на promark...жалко че не се внасят vic firth Редактирано Октомври 1, 2005 от Katsko Цитирай
eL_NinYo Отговорено Октомври 1, 2005 Отговорено Октомври 1, 2005 в Джаза се продаваха 1 чифт Вик Фюрт ! Аз също имах Зилджан и това са ми били най-задравите палки и до ден днешен :think: Цитирай
Recommended Posts