DeadWing Публикувано Октомври 23, 2007 Публикувано Октомври 23, 2007 Как мога да си настроя китарата,защото сега звучи ужасно,тунера се прееба,а нямам слух да преценя.Ето какво е сега От най-долна -> най - горна : http://www.putfile.com/organizemedia?ulvid=1 Цитирай
KingdomX Отговорено Октомври 23, 2007 Отговорено Октомври 23, 2007 Използвай търсачката в раздел софтуер, там мисля имаше някакви софтуери на тунерчета. Ако искаш си я настрой по даден тон от някъде...знам ли...се ще знаеш някоя песничка. Пусни си я и си настрой китарата по нея. И един съвет от мен - първо се научи да си настройваш китарата по слух, след това ползвай тунер за по ускорен процес. По този начин се предотвратяват евентуални издънки, като тази И още нещо...мисля че е имало много такива теми=>ползвай търсачката, която отнема много по малко време да намери нещо отколкото да напишеш цяла тема, че й линк да и сложиш! Поздрави, Рендаков!!! Цитирай
valkyr-qsal Отговорено Октомври 23, 2007 Отговорено Октомври 23, 2007 В нета има хиляди безплатни тунери. Освен това ако имаш някоя версия на guitarpro можеш да създадеш конкретната композиция, - от шест ноти - и да си настроиш китарата според нея. (мисля, че програмата имаше и вградена опция дигитален тунер, но не съм сигурен). Ако нямаш програмата...нищо чудно, че задаваш такъв въпрос. Поздрави Цитирай
Cupatincho Отговорено Октомври 23, 2007 Отговорено Октомври 23, 2007 Е предполагам можеш и сам ама ако искаш перфектна настойка виж AP TUNER мн е полезно...Треа ти само микрофон..Успех Цитирай
Recommended Posts