lutivan Публикувано Октомври 23, 2007 Публикувано Октомври 23, 2007 Здравйте аз съм от Варна Имам Ролан ЕМ 2000 и се нуждае малко от ремонт.. Моля ви да ми кажете каде мога да го ремонтирам.. Благодаря ви Е-maila mi e lut_ivan@yahoo.com Skype- vanko-i Цитирай
lockfolder Отговорено Октомври 23, 2007 Отговорено Октомври 23, 2007 пробвай тук, те са лицензирани вносители на роланд: http://www.bozovmusic.com/catalog/ Цитирай
lutivan Отговорено Октомври 23, 2007 Автор Отговорено Октомври 23, 2007 пробвай тук, те са лицензирани вносители на роланд: http://www.bozovmusic.com/catalog/ благодаря ти за сайта обаче ми дава нещо грешка когато искам да им изпратия имел ще опитвам пак Цитирай
lockfolder Отговорено Октомври 24, 2007 Отговорено Октомври 24, 2007 (Редактирано) остави емайла направо им звънни на тел. 032/944877. успех! Редактирано Октомври 24, 2007 от lockfolder Цитирай
rumenr Отговорено Октомври 25, 2007 Отговорено Октомври 25, 2007 Здравей аз ремонтирам GSM, TV. На клавири съм сменял бутони/микрети/, флопита, гумички, хард дискове съм слагал и на твоя може да се сложи. В захранването ако е проблема - най-вероятно някой изсъхнали електролити. По-навътре ако ти е проблема в смисъл след захранването там нещата много загрубяват, даже и да се намери проблема частите са много специализирани и не се намират по магазините. Не си писал какъв е проблема, но имах един случай с Роланд Е20, както си работи сам когато му скимне си сменя ритми,бленди усилва се. Сменях потенциометри,плъзгачи бутони, презапоявах спойки нищо не помогна докато не разглобих всички платки и ги промих с изопропанол. Проблема е бил там кадето влизат и се съединяват платките в слотове или куплунги, явно е имало някакво окисление, но понеже не се виждаше и като мериш с уред показва че има връзка, много ме затрудни. Потърси ме на ICQ 332468628 Цитирай
Recommended Posts