Rose_redd Публикувано Октомври 22, 2007 Публикувано Октомври 22, 2007 Имам въпрос: вкъщи имам едно доста старо пиано на което преди свирех но когато стана наложително да се акордира-се оказа (съжалявам но съм зле с терминологията) че трябва да се сменят струните вътре в него - но този модел вече не се произвежда. Сега се опитвам да го реставрирам - да намеря друг модел струни които да се пригодят за целта. Ако можете да ми дадете някакъв съвет по въпроса..а също и към кой да се обърна за самата поправка. ПП: модела на пианото е "The. Waldemar Berlin" Цитирай
Ивелин Отговорено Ноември 16, 2007 Отговорено Ноември 16, 2007 Мисля, че това че не се произвежда вече няма значение - защото пианата имат някакъв стандарт. Т.е. можеш да смениш струни, но съжалявам, че не мога да те насоча от къде да си купиш Вероятно в някой музикален магазин ще могат да те насочат по-точно... Успех в намирането! Цитирай
Recommended Posts