kiki vai Публикувано Октомври 18, 2007 Публикувано Октомври 18, 2007 реших да се занимавам с фламенко музика след 3 години сериозно изучаване на класическа китара но тъй като нямам възможност да уча фламенко в испания трябва да го направя сам имам вече доста уроци но се интересувам от поредицата двд та на гореспоменатия преподавател има ли ги някой търсих ги доста но никъде ги няма пиратски а пък 100 малко множко ми се виждат за българските стандарти де Цитирай
Stranen Отговорено Октомври 21, 2007 Отговорено Октомври 21, 2007 аз имам един аудио диск за уредба на Gerhard Graf Marlinez с около 90 и нещо фламенко упражнения .Трябва обаче да си добър слухар за да ги изсвириш щото няма как да ги видиш.Ако ти трябва ше уредиме некакси Цитирай
kiki vai Отговорено Октомври 22, 2007 Автор Отговорено Октомври 22, 2007 не знам дали става въпрос за flamenco guitar method vol 1ili vol2 щом казваш че не е двд естествено че се интересувам но ако си го дърпал от нета просто ми кажи как се казва да си го дръпна от е муле мерси много Цитирай
Stranen Отговорено Октомври 22, 2007 Отговорено Октомври 22, 2007 ^ми диска не е мои и на него нищо не пише така че не му знам произхода пише с маркер само gerhard graf marlinez flamenco нищо друго . а ти що не провериш в youtube има адски много филчета за фламенко Цитирай
kiki vai Отговорено Октомври 23, 2007 Автор Отговорено Октомври 23, 2007 ами аз имам кажи речи всички възможни фламенко уроци двд та на компа но само това нямам интересувам се от него защото е печелило награда и от книгата която имам към него си личи че е добро Цитирай
Recommended Posts