fantastic Публикувано Октомври 17, 2007 Публикувано Октомври 17, 2007 Здравейте колеги моля помогнете ми моят женски мозък се измъчи да мисли и да пробва разни варианти стиловете .STY са формата на ямахата са големи 123КБ-трицифрени а клавира ми качва около 40-50 КБ-двуцифрени-много по малки Как да превърна тези големи КБ на малки КБ във STYLE WORK2000 така 4е клавира да ка4и стила и да го плейвам Клавира ми е Ямаха 640 Или може би с друга програма става това намаляване на големината на стила имейла ми е music_fantatic@abv.bg Благодаря предварително ! Цитирай
MDMACORP Отговорено Октомври 17, 2007 Отговорено Октомври 17, 2007 Здравейте колеги моля помогнете ми моят женски мозък се измъчи да мисли и да пробва разни вариантистиловете .STY са формата на ямахата са големи 123КБ-трицифрени а клавира ми качва около 40-50 КБ-двуцифрени-много по малки Как да превърна тези големи КБ на малки КБ във STYLE WORK2000 така 4е клавира да ка4и стила и да го плейвам Клавира ми е Ямаха 640 Или може би с друга програма става това намаляване на големината на стила имейла ми е music_fantatic@abv.bg Благодаря предварително ! Незнам за софт на yamaha, но Awave studio трябва да ти свърши работа. Цитирай
roi Отговорено Октомври 17, 2007 Отговорено Октомври 17, 2007 Истрий интрото и ендинга от стиловете даже и тези аранжименти които мислиш че са ненужни и смъкни (length) тоест дължината броя пофтаряния на вариациите на 2 или 1 ако се налага остави само това което ти е нужно само по тоя начин можеш да намалиш големината на стиловете Цитирай
kalinpetkov Отговорено Октомври 20, 2007 Отговорено Октомври 20, 2007 и аз така мисля. Изтрий всичко излишно от стила и остави само които вариации ти трябват. Стилуъркс2000 ще свърши работа Цитирай
BASHMAISTORA Отговорено Октомври 29, 2007 Отговорено Октомври 29, 2007 Колежке, не само стиловете за ямаха са с разширение *.STY а и на корг РА 50-80. с тази разлика че в един файл STY за корг са включени доста повече от 1 стил, за пример ще дам файл съдържащ 27стила има големина 131кб. имам една даста голяма колекция от стилове за ямаха които ползвам с Live styler-a и като ги подредих по големина се указа че най-големият е 99кб. ако мога да съм ти полезен с нещо пиши bashmaistore@gmail.com P.S. адреса който си дала май нещо не е редовен. Цитирай
Recommended Posts