mupcku Публикувано Октомври 17, 2007 Публикувано Октомври 17, 2007 Хора някой може ли да ми каже къде мога да им намеря програмата?!?Търся специално фолклорната им програма, защото много ми се ходи.(Програмата имам предвид кой ще гостува в близките седмици. Цитирай
Deeds of Flesh Отговорено Януари 20, 2008 Отговорено Януари 20, 2008 тука можеш да провериш http://gepi-music.com/ Цитирай
SomeoneElse Отговорено Януари 21, 2008 Отговорено Януари 21, 2008 За сефте чувам в "Гепи" някога да е имало каквото и да било свързано с фолклор... Цитирай
6terev Отговорено Юни 27, 2008 Отговорено Юни 27, 2008 За сефте чувам в "Гепи" някога да е имало каквото и да било свързано с фолклор... Много интересно,кога ти е било"сефтето"в GEPI?!! Цитирай
Necrophagist Отговорено Юни 27, 2008 Отговорено Юни 27, 2008 наистина там от кога почнаха и такива неща да свирят Цитирай
kalinpetkov Отговорено Юни 27, 2008 Отговорено Юни 27, 2008 Това е от там... http://www.vbox7.com/play:2b5e982b Цитирай
6terev Отговорено Юни 28, 2008 Отговорено Юни 28, 2008 наистина там от кога почнаха и такива неща да свирят Ако си българин все бива да знаеш че на тия"неща"им се вика"българска народна музика",ще рече-музиката на твоя народ!..а дали знаеш или не знаеш какво се свири в Гепи сега,не е важно. Цитирай
Necrophagist Отговорено Юни 30, 2008 Отговорено Юни 30, 2008 тук усещам нодка на раздразнение.Просто исках да попитам наистина ли се виждат такива неща там,не че има нещо лошо.Тяхна работа си е как ще си изкарват паричките Тук в шумен има една дискотека в която пеят именити чалга певици,а на скоро забихме с Епизод там. Цитирай
Necrophagist Отговорено Юли 1, 2008 Отговорено Юли 1, 2008 мисля че се разбра какво искам да кажа,излишни коментари би трябвало да няма Цитирай
JD Отговорено Юли 3, 2008 Отговорено Юли 3, 2008 (Редактирано) ^"Излишни коментари би трябвало да няма!", каза the true метъл китарист и всичко живо се изпокри. Йеееее, хеви метъл, копелета! А всъщност това е едно недоразумение, което се получава, защото разговаряте в нет-пространство и някои от изразните средства променят значението си (по "научно му" - деперсонализация и хиперперсонализация в кибер-пространството). И колко по-лесно ще е ако модераторите изтрият безсмислените постове (включително моя) от темата и пловдивските фенове на фолклора посетят (или не посетят, те си знаят) въпросния клуб... Успех! А, да, и хеви метъл, копелетаааа! йеееееее! Редактирано Юли 3, 2008 от J D Fortune Цитирай
Necrophagist Отговорено Юли 3, 2008 Отговорено Юли 3, 2008 D J-a е наистина много прав,дори когато е седнал Май се получи така,никой не може да каже точно,какво съм искал да кажа,без да чува интонацията и изражението на лицето ми успех на фолклора,нямам нищо против тях,наистина!!! Цитирай
Recommended Posts