Paliev The Butcher Публикувано Май 7, 2005 Публикувано Май 7, 2005 (Редактирано) Записите датират от време,което не мога да определя, но е нещо от рода на 95-97. Старата група на брат ми. На която Evans беше барабанист, но записите тук са с един друг колега Като чух звука на барабаните на Анадем и веднага се сетих за тези записи и песните, поуствайте коментари, но да не са свързани с техническата част,защото като се е разпаднала групата малко няма смисъл. Лека http://store3.data.bg/trip/Music/Lazy%20Leech/ Редактирано Май 7, 2005 от Paliev The Butcher Цитирай
sa6tiat Отговорено Май 7, 2005 Отговорено Май 7, 2005 Да, не че е върхът на сладоледа, впечатлително едно такова... Светни ме този стил как се зове? Пак ша го пусна. :violin: Цитирай
Paliev The Butcher Отговорено Май 7, 2005 Автор Отговорено Май 7, 2005 Ами гръндж повлияна музика с тея вокали, които малко ноподбяват Ведър не знам как да ти го обясня. Цитирай
sa6tiat Отговорено Май 7, 2005 Отговорено Май 7, 2005 :hello: :hello: :hello: Не знаех, че аресвам гръндж... и чичо Скруч, ха-ха Цитирай
evans Отговорено Май 13, 2005 Отговорено Май 13, 2005 (Редактирано) хаххахахаха Редактирано Май 13, 2005 от evans Цитирай
Recommended Posts