Sir Alfred Публикувано Октомври 8, 2007 Публикувано Октомври 8, 2007 Привет, някой да знае къде в нета има фламенко видео уроци за китара ? Благодаря Цитирай
vlex Отговорено Октомври 8, 2007 Отговорено Октомври 8, 2007 Сякаш на сайта ми (никът ми - дата.бг) се мъдреше един урок на пол гилбърт, ма по-скоро то беше показно какво измислил една вечер като се нашмъркал с прах за пране и се напил с мазут и без да иска се спънал в китарата си Поздрави, Влад Цитирай
kiki vai Отговорено Октомври 18, 2007 Отговорено Октомври 18, 2007 ами препоръчвам ти на оскар хереро от е муле то тва е добро аз в момента търся на граф мартнинец но ги няма никъде Цитирай
PlamenM Отговорено Октомври 18, 2007 Отговорено Октомври 18, 2007 амипрепоръчвам ти на оскар хереро от е муле то тва е добро аз в момента търся на граф мартнинец но ги няма никъде видеота имам само едно на някакъв американец - Чарлз Седяк, доста е базово и няма кой знае какво интересно , но пък добре обяснява. Иначе школи смъкнах огромно количество, само свирене трябва.. Сега се точи едно ДВД на Хуан Мартин -пък да видим Мисля че самите фламенко техники не са най-сложното, по скоро на мен ми е трудно да подържам ритмичните акценти,особено ако се опитам малко да поразчупя компас-а, ама... Цитирай
kiki vai Отговорено Октомври 18, 2007 Отговорено Октомври 18, 2007 не съм доволен от хуан мартин Цитирай
jordantcho Отговорено Ноември 1, 2007 Отговорено Ноември 1, 2007 амипрепоръчвам ти на оскар хереро от е муле то тва е добро аз в момента търся на граф мартнинец но ги няма никъде видеота имам само едно на някакъв американец - Чарлз Седяк, доста е базово и няма кой знае какво интересно , но пък добре обяснява. Иначе школи смъкнах огромно количество, само свирене трябва.. Сега се точи едно ДВД на Хуан Мартин -пък да видим Мисля че самите фламенко техники не са най-сложното, по скоро на мен ми е трудно да подържам ритмичните акценти,особено ако се опитам малко да поразчупя компас-а, ама... как мога да се сдобия с това ДВД Цитирай
Django Отговорено Ноември 4, 2007 Отговорено Ноември 4, 2007 не съм доволен от хуан мартин Пиесите на Пако Пена са по-хубави... На Хуан Мартин имам една школа с пиеси подредени по-сложност с ноти,таблатура и аудио.Но не са кои знае какво Цитирай
Recommended Posts