Sir Alfred Публикувано Октомври 8, 2007 Публикувано Октомври 8, 2007 Привет, някой да знае къде в нета има фламенко видео уроци за китара ? Благодаря Цитирай
vlex Отговорено Октомври 8, 2007 Отговорено Октомври 8, 2007 Сякаш на сайта ми (никът ми - дата.бг) се мъдреше един урок на пол гилбърт, ма по-скоро то беше показно какво измислил една вечер като се нашмъркал с прах за пране и се напил с мазут и без да иска се спънал в китарата си Поздрави, Влад Цитирай
kiki vai Отговорено Октомври 18, 2007 Отговорено Октомври 18, 2007 ами препоръчвам ти на оскар хереро от е муле то тва е добро аз в момента търся на граф мартнинец но ги няма никъде Цитирай
PlamenM Отговорено Октомври 18, 2007 Отговорено Октомври 18, 2007 kiki vai написа: амипрепоръчвам ти на оскар хереро от е муле то тва е добро аз в момента търся на граф мартнинец но ги няма никъде видеота имам само едно на някакъв американец - Чарлз Седяк, доста е базово и няма кой знае какво интересно , но пък добре обяснява. Иначе школи смъкнах огромно количество, само свирене трябва.. Сега се точи едно ДВД на Хуан Мартин -пък да видим Мисля че самите фламенко техники не са най-сложното, по скоро на мен ми е трудно да подържам ритмичните акценти,особено ако се опитам малко да поразчупя компас-а, ама... Цитирай
kiki vai Отговорено Октомври 18, 2007 Отговорено Октомври 18, 2007 не съм доволен от хуан мартин Цитирай
jordantcho Отговорено Ноември 1, 2007 Отговорено Ноември 1, 2007 PlamenM написа: kiki vai написа: амипрепоръчвам ти на оскар хереро от е муле то тва е добро аз в момента търся на граф мартнинец но ги няма никъде видеота имам само едно на някакъв американец - Чарлз Седяк, доста е базово и няма кой знае какво интересно , но пък добре обяснява. Иначе школи смъкнах огромно количество, само свирене трябва.. Сега се точи едно ДВД на Хуан Мартин -пък да видим Мисля че самите фламенко техники не са най-сложното, по скоро на мен ми е трудно да подържам ритмичните акценти,особено ако се опитам малко да поразчупя компас-а, ама... как мога да се сдобия с това ДВД Цитирай
Django Отговорено Ноември 4, 2007 Отговорено Ноември 4, 2007 kiki vai написа: не съм доволен от хуан мартин Пиесите на Пако Пена са по-хубави... На Хуан Мартин имам една школа с пиеси подредени по-сложност с ноти,таблатура и аудио.Но не са кои знае какво Цитирай
Recommended Posts