chalgasucks Публикувано Октомври 6, 2007 Публикувано Октомври 6, 2007 (Редактирано) Вчера по време на репетиция като си включих Digiteha rp 200 в тока и си включих тунера да се настрояр започна да ми показва грешни тонове. Вместо да отчита ,че струната е настроена на МИ(E) тои ми показва СОЛ(G) , какво е станало??? Това е за всички струни показвами ги грешни тоновете ??? Настроен съм си стандартно EBGDAEB - а процесора показва - GDB1E1CGD ??? Редактирано Октомври 6, 2007 от chalgasucks Цитирай
vlex Отговорено Октомври 6, 2007 Отговорено Октомври 6, 2007 На тунер на пълен байпас ли минава? Да имаш някакъв субоктавер свързан в чейна преди него или евентуално на него настроен? Поздрави, Влад Цитирай
chalgasucks Отговорено Октомври 6, 2007 Автор Отговорено Октомври 6, 2007 оправих го , много съм прост настроиките на тунера са били нещо разбъркани, завъртях му потенциометъра и се оправи съжелявам за глупавия въпрос Цитирай
rockstar666 Отговорено Октомври 6, 2007 Отговорено Октомври 6, 2007 оправих го , много съм прост настроиките на тунера са били нещо разбъркани, завъртях му потенциометъра и се оправи съжелявам за глупавия въпрос Правилно си се справил завърташ потенциометъра в такъв случай винаги да ти показва: А = 440 Цитирай
Recommended Posts