fernandes Публикувано Май 4, 2005 Share Публикувано Май 4, 2005 Някой има ли впечетления от този модел? Изцяло лампов ли е? Нещо не мога да намеря информация,а имам оферта да го купя. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
DeathZone Отговорено Май 4, 2005 Share Отговорено Май 4, 2005 Да лампов е и е доста прилично звучащ.Модел от 90-те.Драйва му не е много тежък но не е лош изобщо , а чистия канал е трепач.Квото и да му пуснеш преди ампа звучи супер.Абе лампа кво да ти разправиам.Аз имам малко по мощния модел 60 вата ама и двата са достатъчно мощни ..... даже повече от достатъчно.Ако го намериш за под 500лв е перфектно просто.Откак свиря с лампа не ща да чувам за транзистор ... (лично мнение). Дето се вика "Вече никой не може да ме върне на село" Успех!!! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
JEMer Отговорено Май 4, 2005 Share Отговорено Май 4, 2005 много готин амп е тва. аз преди 2 месеца продадох моя JTM30 (312) който ми служеше вярно доста време. drive-a не е хай гайн по скоро леко винтидж т.е. за метал не мисля че ще ти върши работа.... а чистия канал е супер як. като мощност е повече от достатачен. Ето линк към ръководството за повече инфо относно екстрите. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
fernandes Отговорено Май 4, 2005 Автор Share Отговорено Май 4, 2005 10x пичове Май ще го взема... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
wolfgang Отговорено Май 5, 2005 Share Отговорено Май 5, 2005 споделям мнението, че този модел е доста приличен като звук. и определено не е хай гейн, но става! ако няма да го купуваш - ще ни пуснеш ли офертата, защото и аз бих се заинтересувал при добре цена Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
troshacha Отговорено Май 27, 2005 Share Отговорено Май 27, 2005 споделям мнението, че този модел е доста приличен като звук. и определено не е хай гейн, но става!ако няма да го купуваш - ще ни пуснеш ли офертата, защото и аз бих се заинтересувал при добре цена Ползвал съм и 30 но се спрях на 60. Много съм доволен. Наистина има страшена чиста бленда. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts