Crimson Публикувано Май 3, 2005 Share Публикувано Май 3, 2005 Струва ми се, че досега не съм срещал подобно питане във форума и реших да го осъществя!! Под песен имам предвид всякакъв стил!! Аз лично се кефя на : "In Flames-Hargalaten","Godsmack-Vice grips" и доста от песничките на Nightwish Иначе и класиката като Клептон не я изпускам! Понякога се отплесвам на Фил Колинс(ама това е доста рядко!!)... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
stratocaster Отговорено Май 3, 2005 Share Отговорено Май 3, 2005 (Редактирано) аз не свиря жици и затова не ми се налага да разпускам аз по принцип разпускам като свиря а не след като свиря пак тъпо се изказах. не ме бийте еми по принцип си релаксирам с парчета от рода на for the love of god, summer song, forgotten, always with......., разни нещица на Marty Friedman, баладки разни - такива от сорта Редактирано Май 3, 2005 от stratocaster Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ba6 maistora Отговорено Май 3, 2005 Share Отговорено Май 3, 2005 аз разпускам с beautiful day na U2, много жива песен :violin: Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
sa6tiat Отговорено Май 3, 2005 Share Отговорено Май 3, 2005 АББА, най-де бест релах! :hello: Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
spotlight_kid Отговорено Май 4, 2005 Share Отговорено Май 4, 2005 най ми е яко да се пльосна на спалнята като татарско кюфте и да си пусна Найтуиш..и да си лежа и да слушам Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Tarvin Отговорено Май 4, 2005 Share Отговорено Май 4, 2005 Разпускам с Marty Friedman, Enigma, Enya, Afro-Celt Sound System, Lord Of The Dance Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
black_waltz Отговорено Май 4, 2005 Share Отговорено Май 4, 2005 (Редактирано) любимата ми балада: Eternal Tears Of Sorrow - The River Flows Frozen иначе освен нея любими неща за разпускане са ми: Ensiferum - Ferrum Aeternum Warmen - Alone Skid Row - In Darkened Room, 18 and life WASP - The Idol Cornerstone - Walked On The Water.... Wintersun - Beautiful Death ама тя си е жица и незнам дали се брои за това я слагам накрая Редактирано Май 4, 2005 от Alexi_Laiho Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Atari Отговорено Май 4, 2005 Share Отговорено Май 4, 2005 Аз понеже не свиря жици и разпускам като слушам жици... Роб Зомби не е от най-злите жицари, но пък е доста забавен за разпускане и има ебати смешните текстове Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Burton Отговорено Май 4, 2005 Share Отговорено Май 4, 2005 Pink Floyd, Satriani, Eric Clapton, Queensryche...понякога разпускам и със Sinergy Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Glacierise Отговорено Май 4, 2005 Share Отговорено Май 4, 2005 Блусарски импровизации Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts