Labedline Публикувано Септември 29, 2007 Публикувано Септември 29, 2007 Здравейте! Аз съм на 17 години, момче от София. В продължение на 6 години съм ходил на сериозно уроци по пиано. Но за съжаление беше доста отдавна...както и да е, израстнал съм с пианото и сега продължавам да си търса ноти и да си свира...както всеки нормален човек, имащ възможността и знанието да свири на даден инструмент Намерих този форум чак сега, търсещ оферти за и информация за клавири, но веднага ми допадна и ето ме тук Бързо прегледах какво са писали другите новобранци и аз това и аз ще дам малко инфо и за моите предпочитания в различните стилове. Главно рок: общо взето всичко за което се сещам от Бийтълс до Метал банди като Blind Guardian/които са ми най-големите любимци/. Разбира се Queen, AC/DC, U2, Rammstein...Много си падам и по филмовата симфонична музика, особено OST на Star Wars. Е, това е общо взето Поздрави на всички и лека вечер! Дани Цитирай
NitroBGA Отговорено Октомври 1, 2007 Отговорено Октомври 1, 2007 Добре дошъл, Дани. Ще се радваме да чуем записи на пиано и от теб Цитирай
Recommended Posts