Jordan69 Публикувано Септември 29, 2007 Публикувано Септември 29, 2007 Здравейте, бихме желали да споделите вашето мнение за парчетата от нашия сайт) Благодаря ви предварително!paintsorrow Цитирай
Malmsteen Отговорено Септември 29, 2007 Отговорено Септември 29, 2007 Mи не е зле,ама нищо оригинално и интересно - много стандартно Цитирай
ZVER0 Отговорено Септември 30, 2007 Отговорено Септември 30, 2007 Много добра музика момчета, БРАВО! Всички песни ме изпълниха, но най вече инструменталите - китаристите са ви наистина много добри. Незнам Малмстеен ква разредена нафта е пил и кви "нестандартни" ги иска ама аз лично много се изкефих! Цитирай
Malmsteen Отговорено Септември 30, 2007 Отговорено Септември 30, 2007 Много добра музика момчета, БРАВО! Всички песни ме изпълниха, но най вече инструменталите - китаристите са ви наистина много добри. Незнам Малмстеен ква разредена нафта е пил и кви "нестандартни" ги иска ама аз лично много се изкефих! Айде почна се - нафта,газ,нефт и т.н. Зверо не коментирай и обиждай мен мен,а Paint Sorrow,моля. И не китаристите дали са добре или не, а слушай музиката. Цитирай
yakiya Отговорено Септември 30, 2007 Отговорено Септември 30, 2007 Мене ми допадна музичката. Цитирай
Jordan69 Отговорено Октомври 4, 2007 Автор Отговорено Октомври 4, 2007 Благодаря,за отзивите за парчетата-както за положителните ,така и за отрицателните.Желая ви успех!!! Цитирай
zwero Отговорено Септември 20, 2008 Отговорено Септември 20, 2008 Много добра музика момчета, БРАВО! Всички песни ме изпълниха, но най вече инструменталите - китаристите са ви наистина много добри. Незнам Малмстеен ква разредена нафта е пил и кви "нестандартни" ги иска ама аз лично много се изкефих! Айде почна се - нафта,газ,нефт и т.н. Зверо не коментирай и обиждай мен мен,а Paint Sorrow,моля. И не китаристите дали са добре или не, а слушай музиката. Добре или зле-тука си свиря и аз(доброто старо хеви) Цитирай
рахата Отговорено Септември 21, 2008 Отговорено Септември 21, 2008 Най-много ми хареса Shades of Horror.Но има да работите по саунда.Иначе - Цитирай
Recommended Posts