Icarus Публикувано Септември 27, 2007 Публикувано Септември 27, 2007 Ами.. имахме идеята да запишем всичките си песни като хората, отделни тракове, смесвания, миксирания и прочее, но за нещастие нямахме време (и няма да имаме най-вероятно). Затова пък си записахме една репетиция, да не вземем да ги забравим тия песни. Ето едно от по-ударните парчета: Казан №4 - Същата you dig it? Цитирай
Stoyko Lisichkov Отговорено Септември 29, 2007 Отговорено Септември 29, 2007 Абе.. ще имаме време да го направим както трябва цялото нящо ама никой незнае кога точно Цитирай
TNT Отговорено Октомври 3, 2007 Отговорено Октомври 3, 2007 Пичове, потърсете за слушане нещо по-стойностно от това което свирите, и съм повече от сигурен че някой ден ще стане хора от вас (колкото и грозно да звучи).Контрол си е Контрол, но вие не сте Контрол и няма как да бъдете (и още страшно много групи като тях). Цитирай
Stoyko Lisichkov Отговорено Октомври 4, 2007 Отговорено Октомври 4, 2007 Че кога пък басистите станаха хора, та ние след тях.. Това е шега, да няма обидени ама.. пич, мери си приказките, защото никой не ти дава право да обиждаш някой тук, не че се чувствам обиден. Та като не ти харесва - твоя си работа, пиши каквото си искаш за музиката, а съвети какво да слушаме не ги щем хич, всеки е свободен да прави каквото си желае. Лека ти нощ. Цитирай
TNT Отговорено Октомври 5, 2007 Отговорено Октомври 5, 2007 (Редактирано) Абсолютно си прав, защото малко съм се поувлякъл, за което се извинявам на всички които са се почуствли засегнати. Редактирано Октомври 5, 2007 от TNT Цитирай
*** Отговорено Октомври 5, 2007 Отговорено Октомври 5, 2007 Пичове, потърсете за слушане нещо по-стойностно от това което свирите, и съм повече от сигурен че някой ден ще стане хора от вас (колкото и грозно да звучи).Контрол си е Контрол, но вие не сте Контрол и няма как да бъдете (и още страшно много групи като тях). Колкото и да се кривя не мога да ги оприлича на Контрол...Не е лошо иначе.Даже е добро .Продължавайте момчета Цитирай
Stoyko Lisichkov Отговорено Октомври 16, 2007 Отговорено Октомври 16, 2007 (Редактирано) Продължаваме! Има още няколко трака цък! Редактирано Октомври 16, 2007 от Stoyko Lisichkov Цитирай
fildi Отговорено Октомври 16, 2007 Отговорено Октомври 16, 2007 Браво на Казан номер 4 !!! "Същата" е супер яка песен, къртите мивки колеги !!! Цитирай
simon Отговорено Октомври 16, 2007 Отговорено Октомври 16, 2007 Мерси колега Другите песни са също много яки за мен Но скоро всичко ще бъде направено много по-добре, като ги запишем качествено Цитирай
fildi Отговорено Октомври 16, 2007 Отговорено Октомври 16, 2007 Хайде успехи и чакаме новите песнички ! Цитирай
Recommended Posts