Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Публикувано

Това е е най-новата ми саундтракова композиция и първа, която съм правил с ЕWQL. Мисля, че е ясно откъде съм черпил вдъхновение за създаването и. "Властелинът на Пръстените" е любимата ми книга, любимия ми филм, а саундтракът на трилогията е любимия ми саундтрак :dance:

Композицията може да я чуете от тук ---> JOURNEY TO UNDYING LANDS

Приятно слушане ;)

Отговорено

....яко е !...има тематичност.....ползваш некви пинизи от сорта на полифонична имитация и бассо остинато което е яко!.....и EWQL си го бива...само флейтата я пробвай от Edirol Orchestral- по-добра е....разбира се и тоналния план дето се се върти около Ам-F-C...представи си ако изведнъж влезе Cis m...:-) :dance: ...по-яко ще е :-)

Отговорено (Редактирано)

Аз с интерес следя авторската ти музика, но мисля, че този път е по-слабо от предишните, някак небалансирано ми стои, инструменти се появяват и изчезват отникъде и всичко е на отделни пасажи, а не стои като едно цяло. Около средата има по-интересни моменти с нови теми, но иначе е доста мудно, може би е по-добре да съкратиш тия 6 минути на около 3-4 с най-важното. Може би му липсват модулации към други тоналности, което създава монотонното впечатление.

Но пък щом е саундтракова композиция, вероятно би паснало на широки общи планове и красиви лежерни природни картини с летяща камера. :recourse:

Звука обаче е много изпипан, прилича на музика от истински филм, при това хитов.

Съжалявам, че се налага да кажа това, другите ти произведения много ми харесват.

Редактирано от olygofren
Отговорено

@аlexnous - ползвал съм флейта от саундфонт, но може би ще пробвам да я заменя с едиролската, че и аз много си я харесвам, както и вибрато обоето :)

@olygofren - нормално е едно парче да се харесва от някои, а от други - не, то си е въпрос на вкус.

Да съкратя казваш... аз вече съкратих. Парчето бе почти 9 минути дълго и затова орязах около 3, щото си дадох сметка, че 9 е прекалено много... просто се поулях малко с писането :)