anadem Отговорено Май 2, 2005 Share Отговорено Май 2, 2005 Crosstown Traffic - Jimi Hendrix :guitar: Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
thurston Отговорено Май 2, 2005 Share Отговорено Май 2, 2005 give it-helmet unsung-helmet asphalt-more&relsy Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Burton Отговорено Май 2, 2005 Share Отговорено Май 2, 2005 Напоследък Dream Theater - Home Satriani - Cryin' Vivaldi - Summer Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
vovcho Отговорено Май 2, 2005 Share Отговорено Май 2, 2005 Това е некво моментно. Каквото свира това ми харесва, сега яко праскам Offspring там квото мога. А иначе на групата - всичко Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ba6 maistora Отговорено Май 2, 2005 Share Отговорено Май 2, 2005 pull me under на dream theater The Dance of Eternity пак на същите Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
trendkiller Отговорено Май 2, 2005 Share Отговорено Май 2, 2005 The Dance of Eternity пак на същите Това парче е мноу шибано! Не знам как се оправяте с барабаниста ... А на мен от чуждите парчета в репертоара най ме кефиха Vortex и Ashes In Your Mouth на Megadeth ,ма вече не ги правим ,щот' се изтъркаха. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
MDFk Отговорено Май 2, 2005 Share Отговорено Май 2, 2005 (Редактирано) pull me under на dream theater The Dance of Eternity пак на същите Бих добавил целия "Метрополис Парт2 - Сийнс Фром а мемори"(без 70% от солата ъф корс ),на баса в тоя албум само солото на Миунг не го моем още ..Има време.. Едно голямо за "Дъ Данс оф Етърнити" много,много любима! Ама грам соло не моам на нея! Но е стархотна за разсвирване! едит: Hе гледайте аватара,това е само Momentary Lapse of Reason:) ,аз да го извадя по слух тоя албум на Тиатър похабих повече от година! едит 2: тия ги свиря със самия Портной на барабаните, ид ест с компа ....Spaz-е кога ще пилиме с тебе???? Редактирано Май 2, 2005 от MDFk Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Sturmfuhrer Отговорено Май 2, 2005 Share Отговорено Май 2, 2005 Кавър - Sepultura - Slave New World Авторска - FORCE FED Това с група DistormenT Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Glacierise Отговорено Май 3, 2005 Share Отговорено Май 3, 2005 Oт наш'те си - Sucksessor Line (нищо не ви говори, нали ) От кавърите - Holy Wars и Skin O' My Teeth на Megadeth, Crystal Mountain и Voice Of The Soul на Death, I'm Broken на Pantera... Таквиа ми ти работи Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
DaftFunk Отговорено Май 3, 2005 Share Отговорено Май 3, 2005 guns'n roses - estranged, knockin on heavens door......pink floyd - another brick.... разни бг парчета - там щурците, ахам матат подуене ала бала металики, мейдъни, Вайове, сатрианита матрианита разни ама не целите (по обясними причини - виж под аватара ) абе мързи ме да ги уча целите. преди като праехме концерти наляво надясно с групите ги учих, ама ся като свиря за кеф само нещо не ми се занимава Хах !!!! Свирите Истрейндж хммм нещо ма мяташ Мойта любима от моя соро репертоар е .. ммм абе една на Планет Екс беше ам и забравих името хаха базикам се де. Имам много. Приятно ми е да свиря Флойд, ГнР и други такива Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Angry Samoan Отговорено Май 3, 2005 Share Отговорено Май 3, 2005 Аз харесвам много Black Sabbath и за това се кефя да свиря някои от техните парчета като Paranoid, Iron Man, Sweet Leaf, Lord of the World, War pigs Black Flag - Nervous Breakdown Minor Threat - Filler, I Don't Wanna Hear IT Nirvana - Dive, Big Cheese, Floyd The Barber, Come As You Are, Aneurysm ... etc. :guitar: Jimmi Hendrix - Purple Haze, Fire, Pearl Jam - Hail, Hail Bad Religion - Fuck Armegeddon Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
spotlight_kid Отговорено Май 4, 2005 Share Отговорено Май 4, 2005 dream theater- Another Day deep purple-Perfect Strangers jimi hendrix-Litlle Wing dire straits-Walk of Live Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Tarvin Отговорено Май 4, 2005 Share Отговорено Май 4, 2005 Мен много ме кефеше да свиря Kenny-G. С обой, вместо сакс, ама пак не беше лошо. Имах един негов албум (не го знам как се казва), ама го бях научил фарси с все солата и виртуозностите му там. Голям кеф Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts