valkyr-qsal Публикувано Септември 21, 2007 Share Публикувано Септември 21, 2007 След като си я изтеглих и инсталирах избрах като език български, но на мястото на български текст, има само въпросителни знаци. След това реших да си я преинсталирам и този път да избера английски, защото и той ми върши работа, но този път директно ми се отвори програмката без да ме пита за език и пак беше само в символи. Сигурно е се оправя при някви настройки на компа, но знанията ми по информационни технологии стигат дотук. Въпросът ми е как може да се оправи това? или да се смени езика. Свилен Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
niki123bg Отговорено Септември 21, 2007 Share Отговорено Септември 21, 2007 Пробвай следното. Отваряш си Control Panel, намираш "Regional and Language Options", отиваш на Advanced и избираш "Bulgarian". Ето така трябва да изглежда: Може да се наложи да рестартираш. После пробвай да пуснеш отново аудасити. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
valkyr-qsal Отговорено Септември 21, 2007 Автор Share Отговорено Септември 21, 2007 получи се!! мерси много за помощта!!!! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
niki123bg Отговорено Септември 21, 2007 Share Отговорено Септември 21, 2007 Моля Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts