amaranth Публикувано Септември 20, 2007 Share Публикувано Септември 20, 2007 Здравейте, колеги! имам мексикански Fender Precision и съм си навил на пръста, че ще му сменям адаптера. Като цяло търся по-мек звук, без много среди, но все пак отчетливи височки тонове. Спрял съм се на Bartolini и разглеждах по-специално p-bass моделите. Ако някой случайно знае къде може да се чуе някъв звук от тез адаптери или е имал personal experience, ще съм много благодарен, ако сподели. Нови предложения и съвети също приемам с отворени обятия ) благодарско предварително! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Danihell Отговорено Септември 21, 2007 Share Отговорено Септември 21, 2007 Аз не мога много да разбера какъв точно звук търсиш от обяснението. Аз смених моя П адаптер с такъв на ЕМГ и съм много доволен. Има пънчи звук и никакъв шум. Може да погледнеш и на Сиймор Дънкан, не са скъпи и ги има и тук. Поздрави! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
bulby Отговорено Септември 21, 2007 Share Отговорено Септември 21, 2007 Еми пърсънъл експириънс - аз свиря с Bartolini 8S пресижън адаптер. Звука мен лично ме кефи супер много, доста е балансиран, поне при мен няма честоти, дето да избиват прекалено. Като output е средно силен, но достатъчно за фънк и по-твърда музика. Един приятел ми го взе от САЩ, струваше 100$ и още 5-10$ за доставката (не помня колко точно). Общо взето многократно подобри моята Yamaha RBX260. Силно препоръчвам Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts