stratocaster Отговорено Април 28, 2005 Отговорено Април 28, 2005 (Редактирано) :wow: :wow: :wow: бахти и лапетата......ся 2 дена ще ме е срам да хвана китарата...... :wow: кво разправаяш мен напрао ме избиха комплекси мани мани, както имаше едно предаване по канал 1 - в него имаше една рубрика 'КЪДЕ СМЕ НИЕ'. аз специално някъде на дъното :wow: ама то това е щото седим и ревем тука вместо да свирим..... Редактирано Април 28, 2005 от stratocaster Цитирай
Fenix Отговорено Април 28, 2005 Отговорено Април 28, 2005 Хмм, не знам за вас но аз вече си продадох китарата.... Цитирай
Black Bird Отговорено Април 28, 2005 Отговорено Април 28, 2005 ама то това е щото седим и ревем тука вместо да свирим..... :guitar: Цитирай
chacho Отговорено Април 29, 2005 Отговорено Април 29, 2005 ебало си е майката... тамън го докарах наравно с тия момчета, и в момента в който реших да се снимам доволен и красив как свира тез арпежчета :guitar: изведнъж тряс се едно за пръв път фащам китара, заеби забравих сичко, сценична треска :green: много интересно се получи, ама не е за пред хора Цитирай
makatol Отговорено Април 29, 2005 Отговорено Април 29, 2005 чуйте http://www.guitarbt.com/users/feener/Chris...ifficulties.mp3 Paul Gilbert пасти да яде Цитирай
Glacierise Отговорено Април 29, 2005 Отговорено Април 29, 2005 Tва ли са тъпите дебели американци бе Пу, дееба капитализма Защо нема гении от Беларус, Камбоджа и Северна Корея? Евала на младежите Цитирай
trendkiller Отговорено Април 29, 2005 Отговорено Април 29, 2005 Тоя със синята тениска - Chris Feener редовно се фука из JP-форума Яко чегърта момчето ,браво! :guitar: Цитирай
black_waltz Отговорено Април 29, 2005 Отговорено Април 29, 2005 уеуеееуии бахти лапетата, кефят от всякаде Цитирай
ba6 maistora Отговорено Април 29, 2005 Отговорено Април 29, 2005 абе аз нищо не мога да отворя защо не става, тук като гледам какви коментари, а пак аз нищо не мога да видя Цитирай
Crimson Отговорено Април 29, 2005 Отговорено Април 29, 2005 Който си го вади - си го вади, както е казал Мечо Пух! Диво..... Цитирай
the_gorer Отговорено Април 30, 2005 Отговорено Април 30, 2005 Браво на децата, много добре се представят - ще станат метъли за чудо и приказ. Искам да ги видя след три-четири години - вече като оформени дългокоси металурзи, а на стената вместо Хари Потър, да се пули Глен Бентън. А иначе си мисля, че свирят добре, защото са талантливи и са се трудили, а не защото са американци. Мисля, че и в Беларус и Камбоджа има такива деца, само дето много от тях не могат да си купят камери, та да ни се представят. Помолете Дж. Буш да им измисли една-две граждански войни и да ги бомбандира малко на тяхна територия, та дано да влязат в час и да разберат, че без уебкамера, човек е за никъде. Цитирай
Spaz Отговорено Април 30, 2005 Автор Отговорено Април 30, 2005 Браво на децата, много добре се представят - ще станат метъли за чудо и приказ. Искам да ги видя след три-четири години - вече като оформени дългокоси металурзи, а на стената вместо Хари Потър, да се пули Глен Бентън. А иначе си мисля, че свирят добре, защото са талантливи и са се трудили, а не защото са американци. Мисля, че и в Беларус и Камбоджа има такива деца, само дето много от тях не могат да си купят камери, та да ни се представят. Помолете Дж. Буш да им измисли една-две граждански войни и да ги бомбандира малко на тяхна територия, та дано да влязат в час и да разберат, че без уебкамера, човек е за никъде. Tия деца в Камбоджа нямат пари за храна, а ти искаш камери да си купуват ... и оборудване и китари и све... Американците имат ебаси музикантските школи и тва си мисля, че не е кой знае какво за тях. А иначе не си прав да стават метълчета ... да станат луди, ама от оня тип луди ... с късите коси ... като Сатриани и Петручи... Сатриани дето хич няма ... Цитирай
Recommended Posts