Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Отговорено
лапетата са железни :) обаче плаката на хари потър отзад некакси разваля атмосферата :)

Chris%20Feener%20-%20Me.jpg

кви лапета направо сулита :lol: ама много дънят да, направо убиха всичко детско в мен

п.с.POD -а скивахте ли го а? :P

Отговорено

Браво,

евала на децата-изисква юнашка воля да седнеш и да се трудиш с метронома за да докараш до перфекност такъв труден пасаж.Но музиката не се изразява в механика само и упражнения(знам че този пасаж е на Петручи и въпреки че го уважавам много голяма част от музиката му ми прилича на сложни упражнения).С малко усилие и време предполагам че могат и маймуна да научат да го свири това и отново без да обиждам някой само споменавам че се кефя на Петручи и Дрийм Тиътър,но музиката не е само математика.Сигурен съм че който и да е било от нашия форум може да седне и изпипа перфектно този пасаж(или някой подобен на него)стига да има достатъчно воля и търпение да работи с метроном и постепенно да ускорява от мравешко до бързо темпо.И последно казвам че това си е мое мнение и с както всичко друго се съгласяваме да не се съгласяваме :lol:

Владо

Отговорено (Редактирано)
Браво,

евала на децата-изисква юнашка воля да седнеш и да се трудиш с метронома за да докараш до перфекност такъв труден пасаж.Но музиката не се изразява в механика само и упражнения(знам че този пасаж е на Петручи и въпреки че го уважавам много голяма част от музиката му ми прилича на сложни упражнения).С малко усилие и време предполагам че могат и маймуна да научат да го свири това и отново без да обиждам някой само споменавам че се кефя на Петручи и Дрийм Тиътър,но музиката не е само математика.Сигурен съм че който и да е било от нашия форум може да седне и изпипа перфектно този пасаж(или някой подобен на него)стига да има достатъчно воля и търпение да работи с метроном и постепенно да ускорява от мравешко до бързо темпо.И последно казвам че това си е мое мнение и с както всичко друго се съгласяваме да не се съгласяваме :)

Владо

... абе не е само да седнеш да го упражняваш и после да го изсвириш, нали се сещаш, че Петручи се е потрудил да го измисли :lol:

Редактирано от solo5
Отговорено
лапетата са железни :D обаче плаката на хари потър отзад некакси разваля атмосферата :lol:

Chris%20Feener%20-%20Me.jpg

кви лапета направо сулита :) ама много дънят да, направо убиха всичко детско в мен

п.с.POD -а скивахте ли го а? :D

това с POD ли е свирено :)

Великолепен звук :P

Отговорено
Браво,

евала на децата-изисква юнашка воля да седнеш и да се трудиш с метронома за да докараш до перфекност такъв труден пасаж.Но музиката не се изразява в механика само и упражнения(знам че този пасаж е на Петручи и въпреки че го уважавам много голяма част от музиката му ми прилича на сложни упражнения).С малко усилие и време предполагам че могат и маймуна да научат да го свири това и отново без да обиждам някой само споменавам че се кефя на Петручи и Дрийм Тиътър,но музиката не е само математика.Сигурен съм че който и да е било от нашия форум може да седне и изпипа перфектно този пасаж(или някой подобен на него)стига да има достатъчно воля и търпение да работи с метроном и постепенно да ускорява от мравешко до бързо темпо.И последно казвам че това си е мое мнение и с както всичко друго се съгласяваме да не се съгласяваме :)

Владо

... абе не е само да седнеш да го упражняваш и после да го изсвириш, нали се сещаш, че Петручи се е потрудил да го измисли :lol:

Не знам защо, но съм съгласен и с двамата :)

Отговорено

аз се въодушевих :lol: и вече го докарвам криво-ляво до 144bpm, само още 24... ебало си е майката, деба и лапетиите :) на музикалното изложение във frankfurt обаче какъв имаше, малеее, тия бледнеят пред него, лудница