Spaz Публикувано Април 28, 2005 Публикувано Април 28, 2005 Цвъкни тука за да видиш как свирят децата у щатско. Понеже са некадърни ... и така... Цитирай
chacho Отговорено Април 28, 2005 Отговорено Април 28, 2005 лапетата са железни обаче плаката на хари потър отзад некакси разваля атмосферата Цитирай
jFog Отговорено Април 28, 2005 Отговорено Април 28, 2005 лапетата са железни обаче плаката на хари потър отзад некакси разваля атмосферата кви лапета направо сулита ама много дънят да, направо убиха всичко детско в мен п.с.POD -а скивахте ли го а? Цитирай
Rotten Body Landslide Отговорено Април 28, 2005 Отговорено Април 28, 2005 лол джуджетата размазват Цитирай
Vlado_Abroad Отговорено Април 28, 2005 Отговорено Април 28, 2005 Браво, евала на децата-изисква юнашка воля да седнеш и да се трудиш с метронома за да докараш до перфекност такъв труден пасаж.Но музиката не се изразява в механика само и упражнения(знам че този пасаж е на Петручи и въпреки че го уважавам много голяма част от музиката му ми прилича на сложни упражнения).С малко усилие и време предполагам че могат и маймуна да научат да го свири това и отново без да обиждам някой само споменавам че се кефя на Петручи и Дрийм Тиътър,но музиката не е само математика.Сигурен съм че който и да е било от нашия форум може да седне и изпипа перфектно този пасаж(или някой подобен на него)стига да има достатъчно воля и търпение да работи с метроном и постепенно да ускорява от мравешко до бързо темпо.И последно казвам че това си е мое мнение и с както всичко друго се съгласяваме да не се съгласяваме Владо Цитирай
solo5 Отговорено Април 28, 2005 Отговорено Април 28, 2005 (Редактирано) Браво,евала на децата-изисква юнашка воля да седнеш и да се трудиш с метронома за да докараш до перфекност такъв труден пасаж.Но музиката не се изразява в механика само и упражнения(знам че този пасаж е на Петручи и въпреки че го уважавам много голяма част от музиката му ми прилича на сложни упражнения).С малко усилие и време предполагам че могат и маймуна да научат да го свири това и отново без да обиждам някой само споменавам че се кефя на Петручи и Дрийм Тиътър,но музиката не е само математика.Сигурен съм че който и да е било от нашия форум може да седне и изпипа перфектно този пасаж(или някой подобен на него)стига да има достатъчно воля и търпение да работи с метроном и постепенно да ускорява от мравешко до бързо темпо.И последно казвам че това си е мое мнение и с както всичко друго се съгласяваме да не се съгласяваме Владо ... абе не е само да седнеш да го упражняваш и после да го изсвириш, нали се сещаш, че Петручи се е потрудил да го измисли Редактирано Април 28, 2005 от solo5 Цитирай
solo5 Отговорено Април 28, 2005 Отговорено Април 28, 2005 лапетата са железни обаче плаката на хари потър отзад некакси разваля атмосферата кви лапета направо сулита ама много дънят да, направо убиха всичко детско в мен п.с.POD -а скивахте ли го а? това с POD ли е свирено Великолепен звук Цитирай
niki123bg Отговорено Април 28, 2005 Отговорено Април 28, 2005 Браво,евала на децата-изисква юнашка воля да седнеш и да се трудиш с метронома за да докараш до перфекност такъв труден пасаж.Но музиката не се изразява в механика само и упражнения(знам че този пасаж е на Петручи и въпреки че го уважавам много голяма част от музиката му ми прилича на сложни упражнения).С малко усилие и време предполагам че могат и маймуна да научат да го свири това и отново без да обиждам някой само споменавам че се кефя на Петручи и Дрийм Тиътър,но музиката не е само математика.Сигурен съм че който и да е било от нашия форум може да седне и изпипа перфектно този пасаж(или някой подобен на него)стига да има достатъчно воля и търпение да работи с метроном и постепенно да ускорява от мравешко до бързо темпо.И последно казвам че това си е мое мнение и с както всичко друго се съгласяваме да не се съгласяваме Владо ... абе не е само да седнеш да го упражняваш и после да го изсвириш, нали се сещаш, че Петручи се е потрудил да го измисли Не знам защо, но съм съгласен и с двамата Цитирай
makatol Отговорено Април 28, 2005 Отговорено Април 28, 2005 хлапето е лудо... желателно е да чуете всички mp3s Цитирай
stratocaster Отговорено Април 28, 2005 Отговорено Април 28, 2005 :wow: :wow: :wow: бахти и лапетата......ся 2 дена ще ме е срам да хвана китарата...... :wow: Цитирай
chacho Отговорено Април 28, 2005 Отговорено Април 28, 2005 аз се въодушевих и вече го докарвам криво-ляво до 144bpm, само още 24... ебало си е майката, деба и лапетиите на музикалното изложение във frankfurt обаче какъв имаше, малеее, тия бледнеят пред него, лудница Цитирай
Black Bird Отговорено Април 28, 2005 Отговорено Април 28, 2005 нема майтап требе да се жюли! Давайте младежта!!! Ние веке сме уморени... Цитирай
Rotten Body Landslide Отговорено Април 28, 2005 Отговорено Април 28, 2005 :wow: :wow: :wow: бахти и лапетата......ся 2 дена ще ме е срам да хвана китарата...... :wow: кво разправаяш мен напрао ме избиха комплекси Цитирай
Recommended Posts