Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Публикувано

Нещо ме е избило на балади от известно време , и ето и резултата

http://www.esnips.com/doc/67bbf3f0-e467-44...domito-melody-1

Надявам се да ви хареса , микса не е от най-успешните ,но времето за свирене ми е силно ограничено.

:cheers2::thumbdown::recourse: :recourse: :metalist:

Отговорено

Ненко , брат , правиме сделката - ти ми даваш твойто процесорче Бос , а аз ти давам 2 литра от мелодичната ракия , хахаха . Бива си я сделката , а ?

Ето и още един вариянт на микса ,

http://www.esnips.com/doc/63170293-10f8-4d...2-Export-1-var3

Отговорено

аааааа неееее,без бой не го давам.ако знаеш само колко нощи съм го сънувал :cheers2:

незнам ама немога да го чуя...немога да чуя нищо което върви през медиа плеъра.нито в ЕСНИПС нито в ПУТФАЙЛ.ебаси случая.

Отговорено
dedomito браво :bravo::bravo: :bravo: :bravo:

Ставаш все по продуктивен и яко дърпаш напред :thumbs_up:

Благодаря много за хубавия коментар , мнението на хората от форума е изключително важно за мен , тъй като така се надъхвам още повече . Единственото което мога да кажа , че прогресирам с малки стъпки благодарение на форума , тъй като тука за първи път мога да се изявявам /излагам /по някъкъв начин. Големият проблем при мене е че нито са ме учили да свиря на китара , нито съм свирил в групи , свиря сам , това разбира се се усеща в сверенето .

Държа да отбележа че съм ползвал бекинг трак от нета , а само солото е мое . Все още не съм доузрял сам да си направя песен от до , но и това ще стане , :thumbs_up:

:pray::curse::curse::curse::):punk_guitar: