dedomito Публикувано Септември 16, 2007 Публикувано Септември 16, 2007 Нещо ме е избило на балади от известно време , и ето и резултата http://www.esnips.com/doc/67bbf3f0-e467-44...domito-melody-1 Надявам се да ви хареса , микса не е от най-успешните ,но времето за свирене ми е силно ограничено. :recourse: Цитирай
rocker_vn Отговорено Септември 16, 2007 Отговорено Септември 16, 2007 (Редактирано) много ме кефи не е като моите еднообразни сола... Редактирано Септември 16, 2007 от rocker_vn Цитирай
dedomito Отговорено Септември 16, 2007 Автор Отговорено Септември 16, 2007 Ненко , брат , правиме сделката - ти ми даваш твойто процесорче Бос , а аз ти давам 2 литра от мелодичната ракия , хахаха . Бива си я сделката , а ? Ето и още един вариянт на микса , http://www.esnips.com/doc/63170293-10f8-4d...2-Export-1-var3 Цитирай
rocker_vn Отговорено Септември 16, 2007 Отговорено Септември 16, 2007 аааааа неееее,без бой не го давам.ако знаеш само колко нощи съм го сънувал незнам ама немога да го чуя...немога да чуя нищо което върви през медиа плеъра.нито в ЕСНИПС нито в ПУТФАЙЛ.ебаси случая. Цитирай
ultramega Отговорено Септември 23, 2007 Отговорено Септември 23, 2007 dedomito браво ;) Ставаш все по продуктивен и яко дърпаш напред Цитирай
dedomito Отговорено Септември 23, 2007 Автор Отговорено Септември 23, 2007 dedomito браво :bravo: Ставаш все по продуктивен и яко дърпаш напред Благодаря много за хубавия коментар , мнението на хората от форума е изключително важно за мен , тъй като така се надъхвам още повече . Единственото което мога да кажа , че прогресирам с малки стъпки благодарение на форума , тъй като тука за първи път мога да се изявявам /излагам /по някъкъв начин. Големият проблем при мене е че нито са ме учили да свиря на китара , нито съм свирил в групи , свиря сам , това разбира се се усеща в сверенето . Държа да отбележа че съм ползвал бекинг трак от нета , а само солото е мое . Все още не съм доузрял сам да си направя песен от до , но и това ще стане , Цитирай
Recommended Posts