Denis_S Публикувано Септември 16, 2007 Публикувано Септември 16, 2007 Denis_S - On The Top Of The World Моля за вашите коментари и забележки относно свиренето и смесването. Цитирай
black_waltz Отговорено Септември 16, 2007 Отговорено Септември 16, 2007 много приятно и отпускашо, радва ме аз бих намалил ехотата на дистната китара когато свириш акорди, че става голямо мазало, остави ги само на солата. Обърни малко повече внимание на бендовете и на пикинга - на бързите пасажи поумазваш. това е от мен, надявам се да съм ти бил полезен с критиката си....пиис Цитирай
Wolfheart Отговорено Септември 16, 2007 Отговорено Септември 16, 2007 (Редактирано) хареса ми.бих ти препоръчал да посвириш с метроном,че даже и да ти стане практика свиренето с метроном,щото на моменти си доста неритмичен. поздрави и давай напред смело! Редактирано Септември 16, 2007 от Wolfheart Цитирай
Dan Отговорено Септември 23, 2007 Отговорено Септември 23, 2007 Малко ми прилича на Who's Gonna Ride Your Wild Horses на U2 Цитирай
Recommended Posts