SHARO Публикувано Септември 14, 2007 Публикувано Септември 14, 2007 (Редактирано) здравейте ние сме наскороформираната група ''What If I Ever'' това ни е първия цял кавър има и вокали за сега съставът е: Христо- бас Жоро - китара и вокали Калин (аз) - китара и крещене барабаните са миди (за сега :] ) миксът не е краен затова очаквайте окончателното звучене моля за критични коментари тъй като това ни е първия записан кавър няма да се сърдим ако имате въпроси за нас или по записа питайте :] http://media.putfile.com/cover-underoath-r...nting-your-exit приятно слушане Редактирано Септември 14, 2007 от SHARO Цитирай
SHARO Отговорено Септември 17, 2007 Автор Отговорено Септември 17, 2007 (Редактирано) може някой да пише Редактирано Септември 17, 2007 от SHARO Цитирай
NeXviLe Отговорено Септември 24, 2007 Отговорено Септември 24, 2007 може някой да пише :) не че разбирам нещо ама ще си дам некомпетентното мнение скрийма не ми хареса. и на места изфалшивява вокала иначе е яко ако е 1ва песен коя'т сте направили даже мн яко Цитирай
the_gorer Отговорено Септември 25, 2007 Отговорено Септември 25, 2007 Кавърчето си има фийл и е готино., но вокалът е фалшив и клатуши. Цитирай
SHARO Отговорено Септември 26, 2007 Автор Отговорено Септември 26, 2007 (Редактирано) мерси че най- накрая някой изказа мнение макар и не дотам положително момчето което пее мелодичните вокали е просто китарист, не претендира за брилянто изпълнение и тепърва ще ходи на вокални уроци надявам се а и му беше малко висока самата песен мислим да експериментираме с женски вокали относно крещенето и аз не претендирам че съм го усвоил нямам никакъв опит в тази насока а и гласът ми е в финална фаза на пубертет неконтролируем е исках някой да пита как сме записвали китарите защото сме ползвали микрофон за 30 лева макар че имаме електровойс Co4, но просто неможахме да извадим свестен звук с него тва ни е първо нещо което сме записали (не е лайф естествено всеки си е записал партията поотделно . Целия процес трая 1 ден горе долу вокалите ги претупахме и си личи ) Редактирано Септември 26, 2007 от SHARO Цитирай
vilified Отговорено Ноември 15, 2007 Отговорено Ноември 15, 2007 Не е лошо като цяло, но не мисля, че при тези вокални възможности сте си избрали правилната група чиито кавъри да правите Иначе евала за ентусиазма, радвам се на хора, които слушат такава музика.. Цитирай
mass convulsion Отговорено Януари 12, 2008 Отговорено Януари 12, 2008 Не е лошо като цяло, но не мисля, че при тези вокални възможности сте си избрали правилната група чиито кавъри да правите Иначе евала за ентусиазма, радвам се на хора, които слушат такава музика.. [/quotстрахотни свирите много ми харесва само нали певеца пее фалщиви4ко ама раъбираемо 6том това не му е основната функция но сте много на ниво а и ако искате о6те да експериментирате с жнски вокал пея от 6 години имам опит с групи а и обичам Underoath Цитирай
Ивелин Отговорено Януари 13, 2008 Отговорено Януари 13, 2008 (Редактирано) Никак не е лошо изпълнението! Микса е малко недовършен според мен. Лиричният вокал малко пее на носа си...и не интонира точно. Също и барабаните са малко назад според мен. Съжалявам, че само критика се оказа, но - надявам се като се смеси по-добре да стане уникално! Не знам оригинала на коя бандата е, но ми прилича нео-метъл ала Linkin Park. EDIT: "Крещящият" вокал много ми напомня на John Tardy! Редактирано Януари 13, 2008 от Ивелин Цитирай
Recommended Posts