Русиа Публикувано Септември 13, 2007 Публикувано Септември 13, 2007 Моля ако някой знае какво захранване ми трябва за 16 каналния руски пулт Електроника ПМ-03, тъй-като имам проблем. Взех пулта с някакво приспособено захранване от компютър +12 V / -12V , но с него криви звука и е тихичко. Благодаря предварително !!! Цитирай
Parni_Valjak Отговорено Септември 13, 2007 Отговорено Септември 13, 2007 (Редактирано) Защо си мислиш, че проблема е в захранването, а не в пулта? Ако в натоварено състояние са налични тези +12/-12 волта, гарантирано повредата е в пулта. И си попълни града, за да е лесно ориентирането на колегите. Редактирано Септември 13, 2007 от Parni_Valjak Цитирай
puncho Отговорено Април 9, 2010 Отговорено Април 9, 2010 колеги,пулта работи не на 12,а на 18 волта Цитирай
Fallenblood Отговорено Април 9, 2010 Отговорено Април 9, 2010 аз имам пм-04, 12-канален и си е с вграден траф - твоят с външно захранване ли е? ще е интересно да пуснеш 1-2 снимки за ценителите. ама захранване от комп най-много половин ампер да извади на -12 волта, което не е малко, ама... и много не е. пак като си го подкарал на 12 вм. 18 волта, това говори за невероятните достойнства на съветската техника аналогично западно творение на негово място сигурно би сдало багажа. Цитирай
Akseniq Отговорено Ноември 11, 2010 Отговорено Ноември 11, 2010 исам да си взема микрофон за демо записи имам лап топ но незнам какъв микрофон ми е нужен и какво още за да направя запис в домашни условия моля ако някой жела да ме насочи благодаря предварително! Цитирай
SviStyle Отговорено Ноември 14, 2010 Отговорено Ноември 14, 2010 (Редактирано) ^Аз "жела" и "исам" да помогна.Във вашия случай, на така зададен въпрос, единствения отговор е........................................................................ микрофон за скайп!И "Тънко" ще излезе! Редактирано Ноември 14, 2010 от SviStyle Цитирай
Recommended Posts