Valnyr Публикувано Септември 10, 2007 Публикувано Септември 10, 2007 Хора забелязвам някакви гадни петънца по струните и се притеснявам моля помогнете(Не съм ги цапал аз ) смисъл от свиренето ли се получава така ...? Цитирай
TerminalFrost Отговорено Септември 10, 2007 Отговорено Септември 10, 2007 Има няколко теми във форума, където се коментират препарати за почистване на струни и грифове. Освен това, добре е да се сменят, особено при интензивно свирене. Аз сменям струни всеки месец, затова и не се занимавам да ги почиствам, само ги забърсвам след свирене. Цитирай
heart_of_steel Отговорено Септември 10, 2007 Отговорено Септември 10, 2007 Макар,че имам китара от седмица,и на моите струни са се появили такива червеникаво-лилави оттенъци...не е много ,но има Цитирай
Valnyr Отговорено Септември 10, 2007 Автор Отговорено Септември 10, 2007 да за сменяне след месец да ама аз ги смених преди няма и седмица Terminal Frost така че фафла а иначе ще видя да ги намеря темите... Цитирай
lizardman Отговорено Септември 10, 2007 Отговорено Септември 10, 2007 Тъмните петънца по струните са индикатор за тва, че е време за смяна. Като не можеш да отделиш кинти за струни, чакаш петънцата да станат повечко(като мен ) Цитирай
SomeoneElse Отговорено Септември 10, 2007 Отговорено Септември 10, 2007 Ако си сложил някакви струни от онези дето ги продават цял комплект за 2-3 лева е нормално да се появят бързо. Купи си едни малко по-скъпи струни и ги смени с тях. При тях няма да се появяват петънца, а ще потъмняват на местата където пръстите ти най-много ги докосват, заради киселините в потта в ръцете ти (които така или иначе се отделят, дори и да си мислиш, че свириш с неизпотени ръце). И наистина е хубаво да ги сменяш през месец и половина, да кажем. А и "Спешно Струни! Помощ Поддръжка!" някак не е особено удачно заглавие и тема изобщо при положение, че я пускаш, когато на първата страница, която отвориш, в раздел "Китара" има няколко теми за струни, в които е изписано много и на хората не им се занимава да пишат същите неща заради теб, щото ти не си си направил труда да прочетеш. Понякога трябва малко да се напънеш за някои неща, щото сигурно ти е по-удобно да дойда да ти сменя струните и да ти ги изчистя, ама не може така... Цитирай
SviStyle Отговорено Октомври 8, 2007 Отговорено Октомври 8, 2007 За подръжка отиваш и купуваш няколко гайчни ключа, които оставяш в гаража на дядо си да подържа Москвича.След това си купи нови струни за цената на ключовете и това е. Цитирай
Recommended Posts