Bo Yan Публикувано Септември 6, 2007 Публикувано Септември 6, 2007 Как сте съфорумци? искам да споделя с вас един проект, който започнах през март тази година. казва се "Моята България". записах един диск с популярни ( и не толкова) български песни. през лятото записах и втори. Песните са на джендема, три и половина, васко кеца, васко кръпката, камен кацата, георги минчев, михаил белчев, градски фолклор, щурците, д_2, карамел.... свиря български песни за българите из щатите. досега съм бил в чикаго, солт лейк сити и лас вегас. в бостън, където живея през по-голямата част от годината, тези концерти са регулярни. музиката е качена на сайта ми, каня ви да я сваляте и разпространявате. надявам се да ви харесва. линк към сайта с албумите: www.boyanhristov.com линк към майспейс на проекта: MySpace България на три морета! Цитирай
Bo Yan Отговорено Септември 6, 2007 Автор Отговорено Септември 6, 2007 как можах да забравя... честито съединение!!!! Цитирай
Bo Yan Отговорено Септември 7, 2007 Автор Отговорено Септември 7, 2007 вааааааааа... нободи гивс а шит сигурно би било добре да сложа линкове към конкретни песни, какво ще кажете? Цитирай
Свилен Бас Отговорено Септември 7, 2007 Отговорено Септември 7, 2007 Спокойно, чакай да ги изслушам и ще ти прасна една подробна рецензия (ама само ако искаш ) Цитирай
Bo Yan Отговорено Септември 7, 2007 Автор Отговорено Септември 7, 2007 да, ще се радвам да чуя Цитирай
ultramega Отговорено Септември 7, 2007 Отговорено Септември 7, 2007 Аз чух няколко парчета. Харесаха ми Ще чуя и другите при възможност. В тея БГ песни попаднах на препратки каъм Цепелин, които много ме изкефиха, предполагам има и към други групи, но не съм преслушал всичко. Цитирай
Bo Yan Отговорено Септември 8, 2007 Автор Отговорено Септември 8, 2007 препратки към Цепелин, кое парче по точно? Цитирай
ultramega Отговорено Септември 8, 2007 Отговорено Септември 8, 2007 (Редактирано) Например песента : "А я те чекам" към 1'30 има темичка подобна на Моби Дик на Цепелин Не го казвам като критика , а точно обратното хареса ми как е въкнато А иначе поздравявам те за това парче много е добро, не заради препратките го харесах. Редактирано Септември 8, 2007 от ultramega Цитирай
Recommended Posts