dedomito Публикувано Септември 6, 2007 Публикувано Септември 6, 2007 Начален вариант на балада , която надяваме се да намеря време да доразвия . Барабаните са еднообразни , тъй като това ми е най трудно за правене / дори бих казал , че изобщо не знам как се правят барабани / . Няма соло още , една китара е само . Критика приемам всякаква и от всеки http://www.esnips.com/doc/69794425-9fe6-47...allad2-Export-1 Цитирай
Dokken Отговорено Септември 6, 2007 Отговорено Септември 6, 2007 долу горе става , ако искаш да ти бъда вока и да оправя барабани Цитирай
dedomito Отговорено Септември 6, 2007 Автор Отговорено Септември 6, 2007 Ами това е съвсем примерен вариант , колкото да не си забравя идеята . Барабаните тука са някакъв лууп , предполагам че ако се наредят едни прилични барабани за отделните части и се сложи бас ще изглежда коренно различно . Написал съм и текст , но от Гражданска защита са ме предупредили да не пея при никакви обстоятелства , тъй като ще настъпи природен катаклизъм . Ще се радвам да удариш едно рамо с барабани , а ако можеш и да пееш още по добре skype - dedomito1 Пък както се казва , бирата е от мене :-) Цитирай
Old_Shetarhand Отговорено Септември 6, 2007 Отговорено Септември 6, 2007 Ооо мите довършено е друго нещо вече па и добре миксирано Еваля еваля..... П.С......"Честит рождееен ден свилен........." Цитирай
dedomito Отговорено Септември 6, 2007 Автор Отговорено Септември 6, 2007 :greenangel: "честит рожден ден .." и хиляди хора ще получат задух от смях , мани Цитирай
Old_Shetarhand Отговорено Септември 6, 2007 Отговорено Септември 6, 2007 Оп пич.....пусни и тоя ти хит моля те.....това ко не те издигнат за Президент па на......песента е култова.....Особенно припева...... " Честит рождееен ден Свилен....." Не бъди груб.....не Оставяй в неведение хората..... Цитирай
Recommended Posts