Am-I-Evil Публикувано Септември 5, 2007 Публикувано Септември 5, 2007 Трябва ми учител по китара в Бургас. Разполагам с електрическа китара Jackson, но свиря чисто без ефекти. Начинаещ съм, но горе-долу знам основните неща. Моля съфорумниците за съдействие - ако някой от вас знае учител или опитен китарист, който би се занимавал с мен да пише (име, адрес, телефон, впечатления). П.П.: Реших да направя нова тема, защото не успях да намеря друга такава с търсачката. Цитирай
bassobor Отговорено Септември 5, 2007 Отговорено Септември 5, 2007 Пробвай при Иван Дракалиев. Много е свестен и си разбира от работата. Освен в китарата, може да те посвети и в много други работи, свързани с музиката - програминг, миксиране, звукозапис, солфеж, и да ти изгради цялостна представа за това, какво трябва да се случи. GSM-0898800680. Но мога да ти намеря и други варианти. Ама ще те помоля да си оставиш Scype-а, че искам да те питам нещо. Цитирай
Am-I-Evil Отговорено Септември 6, 2007 Автор Отговорено Септември 6, 2007 Skype - angels_fall_1st Цитирай
chukovi Отговорено Септември 8, 2007 Отговорено Септември 8, 2007 (Редактирано) Am - I - Evil - Относно учител по китара за Бургазлии - има едно момче викат му Херо , май Херувим се казваше. Мнооооооооого яко свири. Не му пазя телефона , но ако се сещаш кой е , потърси него за уроци по китара. Много е талантлив и мисля че може да ти помогне. Редактирано Септември 8, 2007 от chukovi Цитирай
didaksan Отговорено Август 6, 2008 Отговорено Август 6, 2008 Чукови може ли да ми дадеш някаква ориентировъчна цена? Цитирай
Recommended Posts