aitapeapea Публикувано Септември 5, 2007 Публикувано Септември 5, 2007 (Редактирано) Всякакви коментари и критики са добре дошли. И понеже най-вероятно ще засилим тази песен към някоя американска компилация, бих ви бил благодарен ако споделите , в какъв жанр според вас пасва най добре парчето. Дали има хора от Варна които да слушат подобна музика RESPECT http://www.myspace.com/eastribe /първата песен/ Редактирано Септември 5, 2007 от aitapeapea Цитирай
promix Отговорено Октомври 29, 2007 Отговорено Октомври 29, 2007 не знам как точно да изразя чувствата си ...тази песен е част от моето лично аз ,част от незабравима история,част от наи съкровенна незбъдната мечта ...бих желал да я изсвиря с теб ,на някоя западна сцена ,но не знам дали аз съм част от тази песен или тази част е вече собственост на друг.....за всички които четат това знайте - - няма по яка група от тези които са измислили това парче :) Цитирай
Recommended Posts