veselun Публикувано Ноември 5, 2004 Публикувано Ноември 5, 2004 Търся най-вече ''Scenes'',но и на другите няма да се сърдя Цитирай
Valdemar Отговорено Ноември 15, 2004 Отговорено Ноември 15, 2004 Хе хе, човече, не си единствен, но аз до този момент не съм намерил кой- знае какво. Този албум не е чак толкова техничарски и просто седни лека - полека да си ги вадиш сам. Друго предложение не мога да ти дам. Дори и да намериш някоя таблатура, едва ли ще е много читава ))) Цитирай
Delyan Отговорено Ноември 15, 2004 Отговорено Ноември 15, 2004 За мен това е един от най-красивите албуми, които съм слушал!!! Също препоръчвам да седнеш и малко по-малко да вадиш сам - много повече ще научиш и ще ти е 100 пъти по-приятно да изсвириш нещо, което сам си извадил. Цитирай
galingit Отговорено Септември 25, 2007 Отговорено Септември 25, 2007 хора,имам го разписан............има японско издание.....намерих си го като бачках в южна корея.... Цитирай
vlex Отговорено Септември 27, 2007 Отговорено Септември 27, 2007 Епа качи го някъде да го имат и другите Поздрави, Влад Цитирай
Recommended Posts