alexnous Публикувано Септември 3, 2007 Share Публикувано Септември 3, 2007 .....абе колеги...кво ползвате за ориенталски щрайхове?...знам че курцвейл имат такъв но ме интересува ВСТ-i. Пробвах колосус, РА...не ме кефят....ени айдиас? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
alexthegreat Отговорено Септември 3, 2007 Share Отговорено Септември 3, 2007 http://www.swarsystems.com/SwarPlug/index.php Това напрмер е добро според мен (ако търсиш етно стринг инструменти де). Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
roi Отговорено Септември 4, 2007 Share Отговорено Септември 4, 2007 Имам доста ориенталски семпли и инструменти щрайхове и други във SF 2 формат ако ще ти свършат работа дай емайл дати ги пратя. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
steeltanto Отговорено Септември 4, 2007 Share Отговорено Септември 4, 2007 AKAI ethnoworld - има точно такива щрайхове. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
alexnous Отговорено Септември 5, 2007 Автор Share Отговорено Септември 5, 2007 .....много благодарско пичове....ще се пробвам...ако има проблем, пак ще пиша :-) Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
roi Отговорено Септември 5, 2007 Share Отговорено Септември 5, 2007 Качилсъм на този Линк доста интересни ориенталски SF2 който иска може даги смъкне. ПАРОЛАТЕ Е SF2 TR http://uploaded.to/?id=8s0nxt Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
alexnous Отговорено Септември 5, 2007 Автор Share Отговорено Септември 5, 2007 ....ха...яко....не ми дава да влезна с тая парола...пробвах днеска swarplug - отдавна му се бях наточил ......да....за някои неща е супер...аз търся стрингсове тип....ако си спомняте имаше едни акайски преди време - Али баба...ама бяха лупове.....убийствен оркестров звук...обаче ги искам като за самплер, няма значение какъв, но пичбенда да е настроен като истински глис...(както е при RA East West)....поздрави Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
roi Отговорено Септември 5, 2007 Share Отговорено Септември 5, 2007 За паролата трябва да се напише точно както е. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
BASHMAISTORA Отговорено Септември 14, 2007 Share Отговорено Септември 14, 2007 Обърнете внимание че пасса трябва да се напише а не да се копира иначе става в момента тегля файлчето но с този калпав нет бая бира ще изтече Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts