ZVER0 Публикувано Септември 3, 2007 Публикувано Септември 3, 2007 Казвам се Максим, живея в Торонто (Канада) и свиря на китара от около 5 години. Въпреки че свиря от 5 години, аз си падам малко мърляч и още не знам нотите като хората още Имам BC Rich Warlock Bronze и ESP VIPER 407 (7 струнна) които свиря през BOSS ME-50 Multeffect който връзвам към Randall RX120R... Кефя се много на хард рок и метъл - от старите шлагери като Led Zep, Black Sabbath, Scorpions до дет групи като Amon Amarth, Children of Bodom, In Flames, Napalm Death и тнт... Това е за сега май Цитирай
CrystallineDry Отговорено Септември 3, 2007 Отговорено Септември 3, 2007 Добре си дошъл Тук има доста неща, които могат да са ти полезни ... да не говорим че всички са мно забавни и готини хора. Приятно прекарване Цитирай
MDFk Отговорено Септември 3, 2007 Отговорено Септември 3, 2007 Добре дошъл! Хубаво е да се знае, че има хора които оценяват както класиките, така и модерните наковални! Цитирай
dedomito Отговорено Септември 6, 2007 Отговорено Септември 6, 2007 Здрасти Максим , хубаво е че чак от Торонто се радваш на хубавия форум . Пожелавам ти приятни моменти и да се включваш в джемовете , ей !! :-) Цитирай
Dylan_101 Отговорено Септември 6, 2007 Отговорено Септември 6, 2007 Драсти, Въпреки че свиря от 5 години, аз си падам малко мърляч и още не знам нотите като хората още Аз не че се парадирам с интелектуално ниво, ама за 18 години още не съм ги научил.. Или по-скоро да перефразирам Чърчил: "Да научиш нотите е най-лесното нещо. Лично аз съм го правил десетки пъти." Цитирай
valkyr-qsal Отговорено Септември 6, 2007 Отговорено Септември 6, 2007 Казвам се Максим, живея в Торонто (Канада) и свиря на китара от около 5 години. Въпреки че свиря от 5 години, аз си падам малко мърляч и още не знам нотите като хората още Имам BC Rich Warlock Bronze и ESP VIPER 407 (7 струнна) които свиря през BOSS ME-50 Multeffect който връзвам към Randall RX120R... Кефя се много на хард рок и метъл - от старите шлагери като Led Zep, Black Sabbath, Scorpions до дет групи като Amon Amarth, Children of Bodom, In Flames, Napalm Death и тнт... Това е за сега май хаха Здрасти..и "уелкъм то да форум". аз свирех класика година и половина преди да почна на електр... научих нотите ама сега ако ми дадеш нотите дори на парче като московски вечери..не знаю дали ще мога да изсвиря к'вото и да е ..вече само по табове карам... -Поздрави, Свилен Цитирай
ZVER0 Отговорено Септември 17, 2007 Автор Отговорено Септември 17, 2007 Е вие сега ще вземете да ме откажете да ги уча, аз тъкмо се бях надъхал! Цитирай
Mephistofel Отговорено Септември 18, 2007 Отговорено Септември 18, 2007 Учи ги,само ще спечелиш от това. Цитирай
Recommended Posts