korn-jubi Публикувано Август 31, 2007 Публикувано Август 31, 2007 (Редактирано) Скоро ще ми се наложи да си купя ел. китара и искам да ми кажете за какви пари трябва да се договаря, ЗА ДА МИ ИЗЛЕЗЕ НАЙ-ЕВТИНО, говорим за електричеки китари втора ръка и разбира се да не е някоя дето и остават 2 дни живот)). Смисъл да няма лош звук и така нататък...+усилвател той също да е 2ра ръчичка( не ги разбирам за това моля, пишете ) Редактирано Август 31, 2007 от korn-jubi Цитирай
vlex Отговорено Август 31, 2007 Отговорено Август 31, 2007 Като не разбираш - чети из форума и ще се научиш! Никой не може да ти отговори така наизуст на въпроса още повече, без да знаем марка, моделсъстояние, промени етц по китарата или кубето. Кажи ако имаш нещо предвид и ще ти кажем дали става за нещо и дали има резон за тия пари, които ти искат. Най-добре обаче си хвани другарче, която има хабер за кво иде реч и как вървят цените и го помъкни да тества вместо теб! Поздрави, Влад Цитирай
Recommended Posts