trendkiller Отговорено Април 24, 2005 Отговорено Април 24, 2005 за арпежи - алтернативза шред - алтернаит тва е за мен алтернеита верно си е бая гаден докато му свикнеш ама после е голям кеф За арпежи най-често суийп За shredding - сичките + легато ,тапинг ,суйип/тапинг Абе всички видове пикинг плюс останалите техники трябва да се знаят на вода Цитирай
Old_Shetarhand Отговорено Април 25, 2005 Автор Отговорено Април 25, 2005 да де ма наи големия ташак е че не мога да намеря нищо търсих в гугъл и там влизам в саитове ровичкам,и единственото което намерих е ,ми показва примерно да се опражнявам на един коя си гама с еди кои си PICKING STyLE и съм щял да имам напредак!е то добре да се опражнявам ма тея олигофрени що не земат да обеснят аджеба как се свири с различните стилове а не да ми дават упражнения!то ако е въпрос и аз мога да си измислям упражнения Цитирай
Glacierise Отговорено Април 25, 2005 Отговорено Април 25, 2005 Абе виж линк-а на AXE за темата във форума! Обсъдили сме го и сме го описали подробно! :read: :exclaim: Цитирай
Recommended Posts