jim_hetfield Публикувано Август 30, 2007 Публикувано Август 30, 2007 Здравейте, всички! Доколкото видях, всеки се представя с отделна тема, тъй че се надявам да нямам "издънки" с админите... По същество - казвам се Андрей, на 16г. и съм от София. Свиря на пиано, на китара ми предстои да тръгна на уроци, а тук-таме се опитвам и да припявам. Слушам всякаква музика (без поп-фолк/чалга, рап, Dumb Ass, пардон, Drum N' Bass и такива), но най-много наблягам на рок и метъл (както повечето хора, предполагам). Идоли са ми Marilyn Manson, Metallica, Guns N' Roses, ACDC, Pink Floyd и много други. Хобита - футбол (мн. съм смотан ), каране на колело, но най съм пристрастен към цикленето пред компа и яденето, но слава Богу, засега не ми личат килцата . Какво още... ами ако съм изпуснал нещо, подсещайте Цитирай
noti4ka Отговорено Август 30, 2007 Отговорено Август 30, 2007 Ми освен да те приветстваме с "добре дошъл" май не ни остава друго Приятно и ползотворно прекарване във форума и успех! Цитирай
CrystallineDry Отговорено Август 30, 2007 Отговорено Август 30, 2007 Драсти и от мен гледай да не зацикляш прекалено много пред компа, да не зомбясаш... иначе... радвай тука е мно готино ще видиш Цитирай
jim_hetfield Отговорено Август 30, 2007 Автор Отговорено Август 30, 2007 Мерси ви за приветстванията, мн е готин тоя форум - верно, че почти никъде не пиша, но го разглеждам по цял ден - отдавна знам за форума, но вчера си взех китарата, та днес да се регна най-после. А относно цикленето, вече го ограничавам Цитирай
Recommended Posts