Shakesbeer Публикувано Април 23, 2005 Публикувано Април 23, 2005 влезте в shakesmusic@abv.bg pass: music во чекмеджето има 3 песни. Нема и Нема2 са с мое участие фун Цитирай
jFog Отговорено Април 23, 2005 Отговорено Април 23, 2005 леле амиго едно време исках да правя рап група,ама нямаше сънишленици,е с китари де Мен поне ми стопли душата.Добре звучат.Аз съм си фен на рапа от време оно. Единствено текстовете ми се виждат не достатъчно народни и резливи.Като цяло ми позвуча Ок. Цитирай
VOSTOK Отговорено Април 26, 2005 Отговорено Април 26, 2005 (Редактирано) Ако го приемем за ебавка тип "ние с брат ми пеем рап" е ок. Ако обаче го представяш като хип-хоп проект... Малееее... Редактирано Април 26, 2005 от VOSTOK Цитирай
VOSTOK Отговорено Април 26, 2005 Отговорено Април 26, 2005 Обаче е това е супер яка рима: "Рап, гърди и много пари на брат ми постоянно му се пърди". Сега прослушах нещата пак - специално ти определно имаш глас за хип-хоп, много наподобяваш на бат Венци от Ъпсурт. Цитирай
Shakesbeer Отговорено Април 26, 2005 Автор Отговорено Април 26, 2005 Нема, нема рап проект сичко е ебавка Кефи ли ви на Нема2 как съм вплел 12тактово блус схема Цитирай
VOSTOK Отговорено Април 26, 2005 Отговорено Април 26, 2005 Мда, прави впечатлние блусчето. А на "нема 1" сте ползвали готовите неща на Hip-Hop e-Jay (нали така се казваше тая програмка?). Бях я тествал навремето и ги помня тия семпли... Цитирай
Shakesbeer Отговорено Април 26, 2005 Автор Отговорено Април 26, 2005 Не знам Брат ми е откраднал от някаде Цитирай
Agonize Отговорено Май 2, 2005 Отговорено Май 2, 2005 Искаш да ми кажеш че тва е музика, е нема ти повярвам :twisted: Цитирай
jFog Отговорено Май 3, 2005 Отговорено Май 3, 2005 Абе не звучи зле.Квото и да е. Сега не слушам много рап и незнам дали е крадено като мелодии тактове и така на татък ама като цяло звучи много добре...само както казах текстовете куцат п.с. Бат'Венци е зъл просто. можеш да споменеш квото си искаш и както си искаш в песента , но трябва да е направено с усет все пак. Аре Цитирай
Recommended Posts