s.y.n.t.h Публикувано Август 28, 2007 Публикувано Август 28, 2007 Имам банка от 128 звука,но е в МИДИ формат.Интересувам се как да я изпратя в синтезатора за да мога да свиря с тези звуци? Цитирай
martist Отговорено Август 29, 2007 Отговорено Август 29, 2007 поне за мойте знания малко не ми се връзват нещата...Банка със звуци не може да е в МИДИ формат.За да я сложиш на синтито трябва през дискета да ги вкараш и запишеш като USER VOICE или нещо такова в зависимост от синтезатора а ако са семпли в паметта. Успех Цитирай
Roevers Отговорено Август 30, 2007 Отговорено Август 30, 2007 (Редактирано) поне за мойте знания малко не ми се връзват нещата...Банка със звуци не може да е в МИДИ формат.За да я сложиш на синтито трябва през дискета да ги вкараш и запишеш като USER VOICE или нещо такова в зависимост от синтезатора а ако са семпли в паметта.Успех Ако става въпрос за sysex - параметрите на гласовете са си записани в MIDI-то - и би трябвало да става просто като просвириш файла през секуенсерна програма; или пробвай с Sound Diver, той отваря MIDI-та като sysex банки Редактирано Август 30, 2007 от Roevers Цитирай
s.y.n.t.h Отговорено Август 30, 2007 Автор Отговорено Август 30, 2007 поне за мойте знания малко не ми се връзват нещата...Банка със звуци не може да е в МИДИ формат.За да я сложиш на синтито трябва през дискета да ги вкараш и запишеш като USER VOICE или нещо такова в зависимост от синтезатора а ако са семпли в паметта.Успех Ако става въпрос за sysex - параметрите на гласовете са си записани в MIDI-то - и би трябвало да става просто като просвириш файла през секуенсерна програма; или пробвай с Sound Diver, той отваря MIDI-та като sysex банки Аз се оправих,просто е трябвало да го просвиря този миди файл за да се изпратят звуците към синта. Цитирай
Recommended Posts