Vlado_Abroad Публикувано Април 23, 2005 Публикувано Април 23, 2005 Значи преди време(няколко години),когато вкусовете ми надделяваха повече кам рок-а си купих Music Man Petrucci 6-string със вси4ки опций-пиезо,мачинг хедсток,JP седефчета на грифа и редкия Blue Dawn Metallic цвят,които после бе прекъснат и пове4е не го правят Ernie Ball/Music Man.Както и да е де китарата вече отдавна е сменена.Но по времето което я имах един стар много добър мой приятел/барабанист,който е в БГ,ме помоли да му запиша и пратя соло за песен която той правеше с няква мадама певица в стил нещо като Evanescence или както там се казваха.Аз по принцип сам далеч от тоя тип музика,но приятелите са приятели,пак и плюс това с тоя пич сме свирили много метал като бяхме тийнейджъри.Та извадих аз Петручи-то и това го записах на един път тук в Щатите и го пратих обратно веднага.Това тук е моя груб микс на солото: Tania(Music Man Petrucci solo) просто за да демонстрирам как може да звучи китарата. Владо Цитирай
solo5 Отговорено Април 23, 2005 Отговорено Април 23, 2005 Звука е Супер ... ама много накъсано ми звучи солото и някак не свършва на място Цитирай
stratocaster Отговорено Април 23, 2005 Отговорено Април 23, 2005 амиа з не разбирам много ама мисля че без тия флажолетчета ще е по добре. след 30-тата секунда ми харесва много Цитирай
boogerman Отговорено Април 23, 2005 Отговорено Април 23, 2005 аз отдавна съм си бройнал тази китарка ама все кинти няма толкоз имаш ли нещо записано с пиезото, че то ми е най интересно... Ако имаш дай линкче Цитирай
Vlado_Abroad Отговорено Април 23, 2005 Автор Отговорено Април 23, 2005 Благодаря за коментарите.За солото е вапрос на личен вкус-за мен важното в случая бе да му хареса на моя приятел,тай като песента бе негова,което и стана.Китарата бе много яка,но аз почнах да предпочитам китари с 22 прагчета и т.н.Би трябжало да мога да намеря някои друг трак с пиезото.Между другото пиезото беше доста реалистично звучащо,имаша малки трим пот-ове за високи ,ниски и сила на гърба на китарата.Естествено,колкото по дебели струни сложиш,толкова по "акустично" ще звучи.Аз имах 10-тки на тази китара. Владо Цитирай
Vlado_Abroad Отговорено Април 23, 2005 Автор Отговорено Април 23, 2005 аз отдавна съм си бройнал тази китарка ама все кинти няма толкоз имаш ли нещо записано с пиезото, че то ми е най интересно... Ако имаш дай линкче Бъъгърмен,за таб специално изрожих този пиезо сегмент от една моя стара "композиция". Ernie Ball/Music Man Petrucci Piezo Най вече си личи че не е акустична когато използвам тремолото на китарата. Владо Цитирай
peshoy2k Отговорено Април 23, 2005 Отговорено Април 23, 2005 Благодаря за коментарите.За солото е вапрос на личен вкус-за мен важното в случая бе да му хареса на моя приятел,тай като песента бе негова,което и стана.Китарата бе много яка,но аз почнах да предпочитам китари с 22 прагчета и т.н.Би трябжало да мога да намеря някои друг трак с пиезото.Между другото пиезото беше доста реалистично звучащо,имаша малки трим пот-ове за високи ,ниски и сила на гърба на китарата.Естествено,колкото по дебели струни сложиш,толкова по "акустично" ще звучи.Аз имах 10-тки на тази китара. Владо аз имам с 22 аре менкаме Цитирай
Vlado_Abroad Отговорено Април 23, 2005 Автор Отговорено Април 23, 2005 Благодаря за коментарите.За солото е вапрос на личен вкус-за мен важното в случая бе да му хареса на моя приятел,тай като песента бе негова,което и стана.Китарата бе много яка,но аз почнах да предпочитам китари с 22 прагчета и т.н.Би трябжало да мога да намеря някои друг трак с пиезото.Между другото пиезото беше доста реалистично звучащо,имаша малки трим пот-ове за високи ,ниски и сила на гърба на китарата.Естествено,колкото по дебели струни сложиш,толкова по "акустично" ще звучи.Аз имах 10-тки на тази китара. Владо аз имам с 22 аре менкаме И аз сега имам само с 22 прагчета. Music Man-a отдавна смени ръце за един Terry McInturff Taurus,които на свой ред сащо напусна редиците Владо Цитирай
peshoy2k Отговорено Април 23, 2005 Отговорено Април 23, 2005 хубаво звучи, а в кво е включено и какво записва. Мерси Цитирай
Vlado_Abroad Отговорено Април 23, 2005 Автор Отговорено Април 23, 2005 (Редактирано) хубаво звучи, а в кво е включено и какво записва. Мерси Мерси,ами тези конкретни примери са през Line 6 PODxt-солото е през Солдано симулацията,а пък пиезото най-вероятно беше директно в картата на компютъра,тъй като китарата имаше стерео изходи(един за смесен сигнал и един специално за пиезото).А на компютъра сам с Сонар 4 Продуцентски Едишън. Владо Редактирано Април 23, 2005 от Vlado_Abroad Цитирай
jFog Отговорено Април 23, 2005 Отговорено Април 23, 2005 абе пич искам линк за цялата песен моля моля моля инъче..то си е ваша работа де, тоя стил се слуша от възрастова група дету много много такива сола не са от значение Как се казва групата? то само за секунди се чува отзвучаването на гласа де ама ме заинтригува. Цитирай
Vlado_Abroad Отговорено Април 23, 2005 Автор Отговорено Април 23, 2005 абе пич искам линк за цялата песен моля моля моля инъче..то си е ваша работа де, тоя стил се слуша от възрастова група дету много много такива сола не са от значение Как се казва групата? то само за секунди се чува отзвучаването на гласа де ама ме заинтригува. jFog, сори,бате,но не мога да публикувам цялата песен,поради простата причина че не е моя и нямам съгласието на автора.Ще питам обаче следващия път като го засека на ICQ-то.Той е малко труден за откриване,работи фул-тайм като тон-режисьор в Акустична Версия студиото и е доста зает.Извинявай пак! Владо Цитирай
the_gorer Отговорено Април 23, 2005 Отговорено Април 23, 2005 Vlado_Abroad супер ти е свирнята, продължавайте да къртите и наистина постнете цяло парче! Цитирай
Putniq Bega4 Отговорено Април 24, 2005 Отговорено Април 24, 2005 На мен ми звучи малко процесорски, да го ... Иначе солото е идейно модерирано от Snowwhite - моля - пишете на кирилица!!! правила! Цитирай
Recommended Posts