Andrio Публикувано Август 27, 2007 Публикувано Август 27, 2007 Моля ако някой знае от къде мога да си поръчам ZR Tremolo на Ibanez или Double Edge Pro да ми пишел:E-mail-andrio_guitar@yahoo.com Благодаря много!!! Цитирай
TerminalFrost Отговорено Август 28, 2007 Отговорено Август 28, 2007 http://www.thomann.de/gb/floyd_rose_tremolos.html Цитирай
KingdomX Отговорено Август 28, 2007 Отговорено Август 28, 2007 Като стана дума за тремола и по специално за ZR Tremolo на Ибанец...имам малък проблем. Преди време на един рокерски събор си изгубих едно малко винтче на тремолото, което ми е голям проблем Ето това е линк със снимка на тремолото, а въпросното винче е това, което сочи най-дългата стрелка . Ако някой знае откъде мога да си купя само винтче, нека да каже ще съм му безкрайно благодарен, че съм като болен без винтчето, се едно да ти няма едното око. Подзрави Цитирай
deian Отговорено Август 28, 2007 Отговорено Август 28, 2007 ако не намериш оригинално или подобно/в сервизи за шевни машини, чесовникари и др подобни/-направи си по поръчка при стругар с мини струг. на времето загубих на един леспол много фино и дълго болтче от струнника и един пич ми го направи същото. сега имам същото тремоло като твоето и мисля че може да се намери такъв болт. опитай и във магазини за крепежни елементи. поздрави! Цитирай
NitroBGA Отговорено Август 28, 2007 Отговорено Август 28, 2007 Слагай ногмални заглавия, които описват проблема ти. За да ни е по-прегледно и по-удобно на всички, защото така само ти си знаеш какво пише вътре. Приятно прекарване. Цитирай
KingdomX Отговорено Август 28, 2007 Отговорено Август 28, 2007 ако не намериш оригинално или подобно/в сервизи за шевни машини, чесовникари и др подобни/-направи си по поръчка при стругар с мини струг. на времето загубих на един леспол много фино и дълго болтче от струнника и един пич ми го направи същото. сега имам същото тремоло като твоето и мисля че може да се намери такъв болт. опитай и във магазини за крепежни елементи. поздрави! Държа да е точно като оригиналното, смисъл искам да е на Ибанец. Благодяря все пак за насоките. Поздрави! Цитирай
Recommended Posts