Feto Публикувано Април 22, 2005 Публикувано Април 22, 2005 Който е гледал видето нека сподели мнение, а който не да го дръпне. Заслужава си ! П.П. Не слушам такъв стил музика, но тва просто ... Цитирай
the_gorer Отговорено Април 22, 2005 Отговорено Април 22, 2005 То май никой не им се радва на тези момчета, но щом казваш, че видеото е разбивач... Откъде да го дръпнем? Цитирай
Sturmfuhrer Отговорено Април 23, 2005 Отговорено Април 23, 2005 То май никой не им се радва на тези момчета, но щом казваш, че видеото е разбивач...Откъде да го дръпнем? Ти не е = на всички! Цитирай
Bassko Отговорено Април 23, 2005 Отговорено Април 23, 2005 Гледал съм видеото, да доста е добро, но песента не ме радва особено! В последния албум не са много добри пърчетата но има някой дето стават. Цитирай
boogerman Отговорено Април 23, 2005 Отговорено Април 23, 2005 (Редактирано) като цяло първите им неща разбиват ама по новите и мен не ме радват особено освен да дръпна клипчето пък да видим как е Редактирано Април 23, 2005 от boogerman Цитирай
Glacierise Отговорено Април 25, 2005 Отговорено Април 25, 2005 Е тва не разбирам - защо нема повече такива клипове? На мене ако ми дадат пари да праим клип - Мале Мила! Какво трошене ше падне, бедна ви е фантазията! А и за посланието respect - дискутирали сме т.нар. музикален бизнес вече :wall: Цитирай
the_gorer Отговорено Април 25, 2005 Отговорено Април 25, 2005 Откъде да го дръпнем този клип? Или някой е навитак да ми го разкаже? :think: Цитирай
Glacierise Отговорено Април 27, 2005 Отговорено Април 27, 2005 (Редактирано) Абе момчетата влизат в един музикален магазин, и почват да трошат яко, като по едно време разни други младежи и девойки им праат компания. А от време на време има надписчета с интересни факти от музикалния бизнес <_> Ноо добро Има го в дата.бг. В MTV.COM сигурно го нема, там нема да го пуснат Редактирано Април 27, 2005 от Glacierise Цитирай
AXE Отговорено Април 28, 2005 Отговорено Април 28, 2005 Мноо як клип Уважавам ги за тва. Особено ме накефи по едно време надписа "Тоя клип да не би да се върти по някоя телевизия?" Цитирай
the_gorer Отговорено Април 28, 2005 Отговорено Април 28, 2005 Видях клипа. КоЯn милеят и радеят за чистотата и прозрачността на шоу бизнеса и застават твърдо срещу комерсията и меркантилността! БРАВО! Крадецът вика: "Дръжте крадеца!" Един от надписите гласи: "Нашата звукозаписна компания ни помоли да променим този клип, но ние не го направихмв" С гъза си ли да се смея? ... Цитирай
Feto Отговорено Април 28, 2005 Автор Отговорено Април 28, 2005 Да но на тях са им дали 150 000 $ (колко пише че струва клипа в самия него) да си излеят душата по този начин и при тва са го направили КАЧЕСТВЕНО! а пък ти се смей и с ноктите на краката си ако искаш Цитирай
the_gorer Отговорено Април 28, 2005 Отговорено Април 28, 2005 Ами виж сега - Корн са една от малкото групи, които се въртят в прайм тайм по MTV. Да си видял Napalm Death да ги пускат по пет пъти на ден? Самите Корн, чрез своя лейбъл, са откриватели и създатели на феномена "Limp Bizkit". За тези няма какво да говорим - по-често ги пускат от Алиша Кийс. Корн също така са рекламни лица на Adidas и са създатели на огромния фестивал за ню-метъл, наречен "Family Values". На този фест се популяризира музика със съмнително качество. Целта на занятието е само една - печалба. Освен това самите Корн имат собствено онлайн радио, по което се върти нон-стоп тяхната собствена музика. След цялата тази работа, е наистина за смях да ги гледаш как бунтарстват против лошата маркетингова машина, наречена "музикален бизнес", на която самите те са коляновия вал. Все едно Бритни Спиърс внезапно да обяви, че мрази музикалния бизнес, че милионите и продадени дискове феновете са ги сънували, че частният и самолет е журналистическа измислица и че самата тя е скромно момиче, което продава само по 2-3 хиляди бройки на албум и пее трип-хоп в ъндърграунд клубовете. Смех, па лошото е, че има хора да се връзват. Цитирай
Feto Отговорено Април 28, 2005 Автор Отговорено Април 28, 2005 абе може и да си прав, но видеото е мн искрено според мен, аз въобще по принцип не ги слушам да не говорим че чужда оригинална музика не купувам Цитирай
Recommended Posts