Jump to content
Българският форум за музиканти

Помощ


heart_of_steel

Recommended Posts

Привет на всички,нов съм в форума и се яудя какво да кажа :hysterical: ...

 

Така,новак съм и с китарата,"свирил" съм съвсем малко на немоя китара и сега изгарям от желание да си купя :thumbdown:

Искам да ме насочите горе-долу колко струва една 6-струнна обикновенна китара.Напоследак чета много в нета за китарите,струните,за това дали е лесно да се научиш,или не...та доста съм се зарибил по този уникален инстромент и имам волята да се науча да го владея :hysterical:

 

Любимата ми група е Маnowar,слушам heavy metal,power metal,hard rock и от време на време...gothic rock :hysterical: .

Любим китарист ми е Каръл Логан,който не е чувал негово изпълнение му препоръчвам да го направи,страхотен китарист.

 

Благодаря Ви предварително!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ами пич китари колкото искаш щом се кефиш на heavy metal гледаи китарта която ще копуваш да е с двони адаптри (хъмбукари) а инче зависи с колко пари разполагаш ако ще зимаш някоя с оято тепърва да се учиш и после чак да взимаш нещо сериозно бягаи от Squaier(това е мое мнение ) :hysterical:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Бе, не съм им и аз фен, ма не е като да са чак толкова зле :rolleyes: Има разни модели, които вършат работа (showmaster например. Пък дори и telecaster-a може да свърши предполагам работа... ) Работата е, че пича предполагам гони повече визия и пари отколкото качество на саунда... Фани няокй разбиращ френд и обикаляйте 2 дни по магазините да избереш нещо и после черпиш подобаващо естествено :)

 

Поздрави,

Влад

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

аа пич моляте не търси визия наи-важното е саунда удобството това как ще изглежда китарата не трябва да те залъгва внимаваи с избора не че исакм да де отказвам от нещо не ме разбираи погрешно просто всеки рано или къвно се осеща че тея 2 неща са наи важните особвнно пък и шом си начинаещ трябва да ти е удобна така ще спестиш много време за развитието си :greenangel:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не бе,не сте ме разбрали както трябва . Искам да ми препоръчате нещо,което е удобно за да се науча,пък и след това да си свирукам на ниво аматъор...Визията не е от значение

Редактирано от heart_of_steel
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ми за колко пари стаа вупрос така нищо не мога да ти кажа ако имаш 500 някъде зимаи Ibanez GRG - аз сум фен де и само тях препоръчвам :greenball:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Пич, въпроса ти е грешен и затова ще получиш грешни отговори! Тук доста хора (за съжаление) са слепи подръжници или мразители на определени марки, което е МНОГО грешно! Китара се избира на място. Аз може да съм си купил някоя пръчка, която вади невероятен звук, а следващата по поточната линия да е абсолютен талашитен боклук. Затова хващаш някое аверче и марш по магазините. Има тема за магазините из столицата (не знам дали е за цялата страна, но за столицата съм убеден). Сега аз мога да ти кажа да си вземеш тва и тва, а да се окаже абсолютен боклук. Особено при стартер и нисък клас китари ще помоля колегите да не се изказват особено "подготвено", защото доста от тях са отчайващи и това, че са пипнали 1-2 бройки не значи, че всички са такива! :)

 

Щом ти е за учене предлагам да си вземеш нещо по-хубаво на старо, за да можеш да го шътнеш после за почти същите пари и да додадеш нещо отгоре за по-хубава нова пръчка. Защо? Защото като вземеш някоя евтинджос китара от неизвестна марка, която може да има и невероятно убийствен саунд и да е перфектно удобна етц, няма да успееш да я продадеш за реалните й пари, защото както вее казах предостатъчно хора са роби на разни марки... Затова хващаш да търсиш обяви разни... Например прегледай обявите във форума... Или далавера.нет... Ако все пак искаш нова талпа, намери някой РАЗБИРАЩ приятел и се вдигайте. Ако с нещо още мога да съм полезен пиши и лс ако ти е по-удобно :)

 

Поздрави,

Влад

 

 

едит: научете се, че мамка му скуаЕр се пише Squier! :icon_shithappens:<_<:)

 

edit2: И че humbucker се чете хЪмбЪкЪр (в краен случай хъмбъкЕр, ама в много краен :icon_shithappens:)

Редактирано от vlex
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.