Lusinda Публикувано Август 22, 2007 Публикувано Август 22, 2007 Здравейте приятели, Аз съм поетеса и пиша стихове. Някои могат да станат на песни. Поздравявам ви. Форумът ви е много хубав. Радвам се, че съм част от него. Пишете ми какво е музиката за вас? Аз също рисувам и отвреме на време свиря на дайре и пея. Авторка съм на книгите "Скрити чувства", "Нежни пориви", "Моята пътека", " Душевни изгреви", "Сияйна любов", "Сътворение". Авторка съм на Манифеста на Българския Месиянизъм. Цитирай
Свилен Бас Отговорено Август 23, 2007 Отговорено Август 23, 2007 (Редактирано) Здравей, добре дошла! При нас има всичко - е, вярно, че от някои музики по повече..., но ти просто сподели няколко произведения, но различни, ако е възможно и търсещите ще си признаят кое им допада (често има теми, в които се търсят текстове) - ето ти една - натисни ме. Успех! П.П.: ... а музиката - оправдание... Редактирано Август 23, 2007 от ...taka li e? - a taka. Цитирай
savov Отговорено Май 10, 2008 Отговорено Май 10, 2008 Здравей и от мен! Хубаво е, че се занимаваш с поезия. Поезията е истинска сила, но... слята с музиката-вече е стихия!!! Добре дошла! Цитирай
Recommended Posts