Vlado_Abroad Публикувано Април 21, 2005 Публикувано Април 21, 2005 3драсти на всички му3иканти, а3 сам Владо и от дљлго време се 3анимавам с му3ика.Свирљ на китара и сега основно се 3анимавам с новиљ ми трио проект.Бихте могли да чуете не6та ако кликнете на подписа ми. Владо Цитирай
sa6tiat Отговорено Април 22, 2005 Отговорено Април 22, 2005 Владо, ти от македонска или сръбска кирилица пишеш?... Чух нещо, ама много ме обрадва; ако свирите някой път тъдява, дай голеем нишан да разберем; Ма верно ми харесва, сега пущам другото! Ало, къде сте ,бря?... Юруш на марулите! Цитирай
Vlado_Abroad Отговорено Април 22, 2005 Автор Отговорено Април 22, 2005 Благодаря на всички за посрещането! sa6tiat,нешто налучквах клавиаурата и затожа пишех на македонски,но сега му хжанах цаката,а пак иначе сам в Вашингтон,Америка-столицата на злата империя :evil: Раджам се 4е се изкефи на музиката,ше има още...и то много Владо Цитирай
Dushmanina Отговорено Април 23, 2005 Отговорено Април 23, 2005 Браво, Владо! Много яко! А иначе - добре дошъл! :hello: Цитирай
Vlado_Abroad Отговорено Април 23, 2005 Автор Отговорено Април 23, 2005 Браво, Владо! Много яко! А иначе - добре дошъл! :hello: Добре заварил!Благодаря за посрещането! Цитирай
Vlado_Abroad Отговорено Април 30, 2005 Автор Отговорено Април 30, 2005 а добре дошъл и от мен Мерси Алекси, добре заварил Владо Цитирай
Recommended Posts