Inspired Публикувано Август 22, 2007 Публикувано Август 22, 2007 Здравейте отново Значи искам да разбера нещо много важно, всъшност са няколко неща . Първия ми въпрос се отнася до това дали имам някакви шансове да си пусна демото в някой чужд леибъл и тои да ме издава , и през това време да сме в различни страни Дали просто е възможно такова нещо. Втория ми въпрос е , как мога да си пусна демото в компания която няма офис в българия и така нататък ... Ще съм адски багодарен ако можете да ми отговотщрите! Мерси предварително Цитирай
vhcs Отговорено Август 23, 2007 Отговорено Август 23, 2007 като се поразмислиш ще намериш сам отговор на въпросите си 1. няма значение в коя страна е лейбъла и в коя си ти ... единствено има значение какви са законите за авторско право в съответните държави. 2. демо мобеш да пуснеш по мейл, като го качиш в нета и изпатиш по пощата на носител (CD примерно) това е в общи линии Цитирай
NitroBGA Отговорено Август 23, 2007 Отговорено Август 23, 2007 Ако имаш само демота, значи още не си записал студийно, значи ако получиш договор най-вероятно ще ти се осигури запис. Има малка вероятност издателите да ти платят пари,за да записваш в друга страна,а по-логичното е да следят отблизо процеса и да искат ти да отидеш при тях, да записваш в студиото на лейбъла, в съответната страна, ако няма представителство тук. credits to @vane Цитирай
sevenstring Отговорено Август 24, 2007 Отговорено Август 24, 2007 (Редактирано) ... да си пусна демото в някой чужд леибъл и тои да ме издава , и през това време да сме в различни страни "... а палачинки?" Редактирано Август 24, 2007 от sevenstring Цитирай
Recommended Posts