bulby Публикувано Август 19, 2007 Публикувано Август 19, 2007 http://www.4shared.com/dir/3606896/e875c31b/sharing.html (Исках на putfile да я сложа, ма нещо се е бъгнал сайта) Ето нещо и от мен. По принцип с бандата ми разцъквахме тази идейка (началния риф е на китариста, другото е от мен), но се отказахме от нея, защото нещо спря да ни кефи, пък и е в Ми Бемол, а новите парчета са смъкнати чак в До и звучат твърде различно Доста набързо съм го записал (с бая грешки), а факта, че пак аз съм го смесил, обяснява звука Вокалите са записани с микрофон за Скайп, защото в момента нямам друг микрофон вкъщи. Мислех да сложа някое друго омазано соло с Уа към края, но мързела ме отказа. Надявам се не съм изтормозил ушите ви прекалено, ще се радвам да споделите някое друго мнение Цитирай
Stone Free Отговорено Август 19, 2007 Отговорено Август 19, 2007 Мноо гот! Само тия ниските вокали дето се появят тук таме може да ги намалиш, на моменти много избиват. Пускай и други парчета ако се намират Цитирай
ultramega Отговорено Август 19, 2007 Отговорено Август 19, 2007 Мен ме изкефи много Стила ми напомня много на Soundgarden(особено вокалите). Цитирай
joanadakel Отговорено Август 19, 2007 Отговорено Август 19, 2007 Оооо, страхотно е!!! чух го няколко пъти и много, много ми харесва. Може би, защото някак като вокали (или по-скоро като техника на пеене?) ми напомня за Pearl Jam. Страхотен глас имаш! Брех! Ооо, имаш още един фен Цитирай
bulby Отговорено Август 19, 2007 Автор Отговорено Август 19, 2007 Много благодаря за добрите думи Надявам се в скоро време да мога да пусна тук нещо от новите неща, които ще правим с групата и които, надявам се, ще са доста по-качествени. ultramega - Вярно си е, че бие на Soundgarden и по-точно на парчето Rusty Cage. Също така барабаниста го оприличи и на едно на Паникън, та решихме най-добре да го махнем от репертоара Да кажа нещо повече за записа - китарата е страт със сингъл адаптери през Zoom 9.2 процесор и директно в саунд карта от дъното. Баса пак директно в саунд картата, барабаните съм ги редил на Guitar Pro (много ламерско ама така съм свикнал) и са просвирени с Toontrack EZ Drummer. Цитирай
ultramega Отговорено Август 20, 2007 Отговорено Август 20, 2007 ultramega - Вярно си е, че бие на Soundgarden и по-точно на парчето Rusty Cage. Също така барабаниста го оприличи и на едно на Паникън, та решихме най-добре да го махнем от репертоара Ти да не го прие като упрек? Аз като комплимент го пуснах Аз съм голям фен на сиатълските банди от 90-те и по тая причина такива парчета ме кефят много Продължавай в същия дух и много успехи с бандата ви пожелавам Цитирай
Efo Отговорено Октомври 25, 2007 Отговорено Октомври 25, 2007 Парчето е добро - на мен ми харесва - може би тук там има дразнешти елементи, но като цяло е много готино !!! Цитирай
Recommended Posts