stratocaster Публикувано Април 20, 2005 Публикувано Април 20, 2005 (Редактирано) еми аз по принцип обичам да си свиря така някой път като използвам мидита за фонче. тоя път реших да се запиша. импровизация върху Севън стринг на Сатриани. ако ме чуе ще ме осъди. ритъма ми бяга, имам куп грешки......въобще мазало. просто импровизация върху миди а за звука? кво му липсва? http://4949.hit.bg/seven.mp3 ама не ми се смейте много Редактирано Април 20, 2005 от stratocaster Цитирай
AXE Отговорено Април 20, 2005 Отговорено Април 20, 2005 Абе пич не мога да те разбера :think: Защо пускаш нещо, щом ти се налага да правиш коментари от сорта "ритъма ми бяга, имам куп грешки......въобще мазало"? Що не го запишеш като хората и тогава да им го показваш!? Не се заяждам за спорта, просто казвам кво мисля. Цитирай
Sturmfuhrer Отговорено Април 20, 2005 Отговорено Април 20, 2005 Абе пич не мога да те разбера :think: Защо пускаш нещо, щом ти се налага да правиш коментари от сорта "ритъма ми бяга, имам куп грешки......въобще мазало"? Що не го запишеш като хората и тогава да им го показваш!?Не се заяждам за спорта, просто казвам кво мисля. То не винагикз е много оферта да се мисли... Пича много добре си е направил цялата работа... поне да го беше чул... как да е... Цитирай
stratocaster Отговорено Април 23, 2005 Автор Отговорено Април 23, 2005 (Редактирано) е то по тая логика, АХЕ, тука само няколко човека от форума могат да постват тия които сме по-назад със свиренето да си траем, а? Редактирано Април 23, 2005 от stratocaster Цитирай
AXE Отговорено Април 23, 2005 Отговорено Април 23, 2005 Не, не си трай, просто направи най добрия запис на който си способен в момента и тогава го дай на другите. Запиши го ритмично, без грешки и т.н. Поне аз така го разбирам. Цитирай
stratocaster Отговорено Април 23, 2005 Автор Отговорено Април 23, 2005 Не, не си трай, просто направи най добрия запис на който си способен в момента и тогава го дай на другите. Запиши го ритмично, без грешки и т.н. Поне аз така го разбирам. в крайна сметка който иска слуша, който не иска не слуша не сме безгрешни мир Цитирай
Recommended Posts